0
In de media

Happy Kids op de Boekenbeurs

IMG_2683

Het is bijna weer zover: van 31 oktober tot 11 november is het Boekenbeurs, en wel de tachtigste editie! Ook wij zullen aanwezig zijn!
Een jaar geleden was ik nog hard aan het werk aan mijn derde boekenkindje ‘Happy Kids’, volgende week vertel ik jullie er graag alles over in geuren en kleuren :-).

Wanneer vind je ons op de Boekenbeurs?

 • op dinsdag 1 november van 13 tot 14 uur op het podium in Zaal Ateljee voor een leuke babbel met mamablogster Sofie Vanherpe van ‘Mama baas’ over opvoeding. Lever je kinderen leren waar de melk vandaan komt dan ze een namiddag voor de televisie te zetten. Een gezellige babbel, doorspekt met betaalbare (uit)tips en duurzame en goedkope DIY-ideetjes waar niet alleen kinderen maar ook hun mama’s en papa’s gelukkig van worden!
 • Dinsdag 1 november van 14u tot 16u voor een leuke signeersessie aan stand 106-107 bij Pelckmans Uitgevers
 • Nog een leuke signeersessie op donderdag 10 november van 19-21u aan stand 106-107 bij Pelckmans Uitgevers! Altijd welkom om je boek te laten signeren of voor een vraag die je mij altijd al wilde stellen of gewoon een leuk babbeltje of een zot idee!

Ik hoop jullie daar allemaal massaal te ontmoeten!
im1_5888WIN 5 x DUOTICKETS VOOR DE BOEKENBEURS

Ik mag van uitgeverij Van Halewyck 5 x duotickets voor de Boekenbeurs weggeven zodat je samen met je vriendin, kindjes, partner, mama, tante, collega…kan langskomen om ons eens dag te komen zeggen!

Wat moet je hiervoor doen?
1. Like onze Facebookpagina of volg ons via Instagram
2. Laat in een reactie hieronder weten waar jouw kids gelukkig van worden!

Vrijdag maak ik de 5 winnaars bekend, de tickets stuur ik digitaal naar jullie toe zodat jullie ze zeker op tijd hebben.

Succes!

You Might Also Like...

60 Comments

 • Reply
  an laenen
  oktober 25, 2016 at 7:16 am

  ooo, ik ben eerst .. maar dat telt niet zeker?
  Ze worden gelukkig van heeeeeeel veel gelukkig, de stomste dingen eerst. Dit weekend nog waren vic en jul geweldig blij met pompoensoep. Want het is bijna Halloween, dan moet je pompoensoep eten he mama!

 • Reply
  Valerie Jonkers
  oktober 25, 2016 at 7:16 am

  Mijn kids worden heel blij als ze puddinkjes in de ijskast zien staan ?

 • Reply
  Ellen
  oktober 25, 2016 at 7:20 am

  De onze werden heel erg blij als ze in onze living een “parcours” konden bouwen met de kussens van de zetels, poef en een paar kinderstoeltjes. Dan moesten ze het parcours zo snel mogelijk afleggen.

 • Reply
  Stefanie
  oktober 25, 2016 at 7:28 am

  Mijn kindjes worden gelukkig van gezellig samen onder een dekentje boekjes te lezen. Liefst zo dicht mogelijk bij mij… voor mij dus ook vollebak genieten ☺

 • Reply
  Karen
  oktober 25, 2016 at 7:30 am

  Klaas is gelukkig met de kleinste dingen: samen boekjes lezen, in het tentje zitten, samen dansen en vooral kiekeboe spelen. Naar jaarlijkse traditie gaan we dit jaar weer naar de beurs. Voor hem de eerste keer!

 • Reply
  Karen
  oktober 25, 2016 at 7:31 am

  Mijn dochtertje wordt gelukkig van pannenkoeken tijdens de middagpauze 😉
  En van voorlezen en van gekieteld worden door mij of haar papa.
  En van gewoon samen leuke dingen doen.
  En ohja, zeker niet te vergeten: zelfgemaakte frietjes van oma.
  Ik zou dolgelukkig worden van een duoticket voor de boekenbeurs en nog eens een leuke babbel met jou.

 • Reply
  Heidi
  oktober 25, 2016 at 7:32 am

  Ben blij dat mijn kinderen nog blij worden van kleine dingen! Een herstwandeling, een chocolaatje in de brooddoos, de dikke knuffel! ??????

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  oktober 25, 2016 at 7:32 am

  Mijn monstertje wordt gelukkig als hij boekjes kan lezen of kan puzzelen, liefst dicht bij mama. Hij zou zot worden op de boekenbeurs. Ik ga elk jaar en kijk er naar uit om samen met hem deze traditie verder te zetten.

 • Reply
  stefanie claessens
  oktober 25, 2016 at 7:33 am

  ooh de boekenbeurs, vorig jaar ging ik met mijn dochter haar eerste suske en wiske laten signeren , wat was ze toen onder de indruk, dat we zelfs zijn teruggekeerd met hele gezin, ze had toen schanulleke getekend en persoonlijk afgeven aan de tekenaars en die vertelden dat ze onder de indruk waren en de eerste keer dat iemand aan hen iets gaf, wat was ze trots. zou fijn zijn om je te ontmoeten

  de kinderen worden gelukkig als we samen zijn , lekker tekenen en spelen

  xxxxx

 • Reply
  Eva Brumagne
  oktober 25, 2016 at 7:34 am

  De mijne van een mama met tijd.

 • Reply
  Leen
  oktober 25, 2016 at 7:35 am

  Mijn kids worden blij van knuffelen, van samen boekjes lezen onder een dekentje, maar even goed van buiten spelen en ravotten.

 • Reply
  Ellen Wijns
  oktober 25, 2016 at 7:52 am

  Mijn kids worden blij van buiten spelen, gewoon simpelweg buitenlucht is altijd de beste optie (als het niet regent natuurlijk) 😉

 • Reply
  Laura
  oktober 25, 2016 at 8:06 am

  Oei.. ik heb geen eigen kinderen, maar ik heb een job die als doel heeft veel kinderen happy te maken. Telt dat ook ;-)?

 • Reply
  My
  oktober 25, 2016 at 8:09 am

  Mijn patatje kan soms blij zijn door heel simpele dingen, zoals een zachte, warme pyjama (liefst met rakettenmotief), samen een boekje lezen onder het dekbed, kietelgevechten, verstoppertje spelen en zodanig giechelen zodat mama écht niet weet waar hij zit… Op boekengebied is hij tuk op zoekboeken, op zinnetjes waarbij hij zelf kan rijmen en op boeken met veel gekke of vieze woordjes (hij is een echte jongen op dat vlak :-).

 • Reply
  Betty Van huyck
  oktober 25, 2016 at 8:09 am

  Geweldig boek! Mijn kids worden er happy van. 🙂
  Een handtekening erbij, zou het boek dat tikkeltje geweldiger maken en een uitstapje met de kids voor nog meer leuke boeken zou onze vakantie geslaagd maken!

 • Reply
  Hilde Blancquaert
  oktober 25, 2016 at 8:14 am

  Oh leuk! Wij komen sowieso op 10 november naar de boekenbeurs, of we nu winnen of niet. Maar gewonnen tickets zou het nog ietsje leuker maken natuurlijk 😉
  Onze kindjes worden van veel dingen gelukkig… Van hun lievelingseten op hun bord, van samen met het gezin een wandeling in de bossen of naar de naburige speeltuin te maken, van gewoon met z’n allen samen te zitten knutselen, …

 • Reply
  vertElke
  oktober 25, 2016 at 8:16 am

  Linde en Lander worden blij van verhalen voorlezen, pannenkoeken op zondagmorgen, kamperen in de zomer, watergevechten, Pluk van de Petteflet, tekenen op alle momenten van de dag,… Happy kids dus ☺

 • Reply
  Veronique Crynen
  oktober 25, 2016 at 8:25 am

  Mijn jongste zoon wordt blij van radio Klara, dan kan hij dromen van leuke dingen zonder praten, alleen muziek. En als hij dat zegt smelt ik en trekt mijn oudste zoon een gezicht à la “meent die dat nu”. Een voorstelling is voor hem echt genieten, van de muziek en qualitytime met mama of papa. Kinderen kunnen toch zo verschillend zijn, hou ik van.

 • Reply
  Leonie
  oktober 25, 2016 at 8:30 am

  Louane – bijna 2 jaar – is super gelukkig als het weekend is. Lekker samen met mama en papa ontbijten, op het gemak, geen gehaast. Groetjes van een beginnende mamablogger bellemaman.be 🙂

 • Reply
  elke Dierckx
  oktober 25, 2016 at 8:43 am

  zich installeren op de zetel met zijn schaap en konijn en dan samen met mama en papa boeke lezen…supergeconcentreerd, 12 achter elkaar aub, en mijn zoontje is nog niet eens 2

 • Reply
  Muriel
  oktober 25, 2016 at 8:47 am

  Aandacht van de mama en dan maak ik mijn Lotte heel gelukkig! Ze is nog nooit naar de boekenbeurs geweest en nu ze leert lezen zou ze dit een fantastisch uitstapje vinden (en ik ook ?). Veel succes op de beurs alvast! !

 • Reply
  An
  oktober 25, 2016 at 9:11 am

  Warre wordt heel gelukkig van vele dingen, samen een leuk boek lezen, van zijn dinos, spelen met lego met papa, op avontuur in het bos, eikels zoeken voor zijn verzameling, ….

 • Reply
  Sophie Danneels
  oktober 25, 2016 at 9:21 am

  Als ze merken dat mama de ingrediënten voor pannenkoeken uithaalt, is het feest 😉
  Of gewoon samen met hen bezig zijn, tekenen, knutselen, filmpje kijken, verhaaltje voorlezen, dan komen ze dicht bij mama zitten, zalig!

 • Reply
  stefanie
  oktober 25, 2016 at 9:36 am

  Fraukje, Trien en Toon worden gelukkig van samen bezoek ontvangen, hapjes klaarmaken, kaarsjes aansteken, mooie muziek uitkiezen, tafel versieren en… aperitieven!

  tot op de boekenbeurs?

  • Reply
   Lobke
   oktober 25, 2016 at 10:15 am

   Wat een leuke namen hebben jouw kindjes!

 • Reply
  Naomi
  oktober 25, 2016 at 9:42 am

  Mijn kindjes worden gelukkig van samen met hun papa te gaan skateboarden, van naar de Zoo te gaan en van ijsjes te eten 😉

 • Reply
  Bij oogappelSien
  oktober 25, 2016 at 9:46 am

  Mijn kleine Sien worsteling van tijd voor haar! Het moet niet materieel zijn maar een knutselmoment of een uitstapje of samen spelen….meer moet het niet zijn!

 • Reply
  Marleen De Baets
  oktober 25, 2016 at 10:17 am

  Waar mijn kids gelukkig van worden….als ik vrijkaartjes voor hen kan winnen (echt waar!): voor een film of een concert of…..deze keer misschien voor de Boekenbeurs…..

 • Reply
  wendy schouteden
  oktober 25, 2016 at 10:23 am

  Wij worden allen blij van boekjes lezen!

 • Reply
  Lore Steurs
  oktober 25, 2016 at 10:47 am

  Onze kindjes zijn heel blij als ze ‘gezellig avondje’ mogen doen = chips eten voor tv. ‘Gezellig fruitavondje’ is soms ook al goed 😉

 • Reply
  Tijl Geyssens
  oktober 25, 2016 at 11:00 am

  Bij mij worden ze helemaal gelukkig als ik lekkere pannenkoeken bak. Met de herfstvakantie in het vooruitzicht zeker iets wat op de agenda staat, en hopelijk kunnen we ook de Boekenbeurs bezoeken.

 • Reply
  joke
  oktober 25, 2016 at 11:03 am

  Het eerste wat mijn kinderen zouden zeggen als ik het hun vraag is: i pad, tv 🙂 Maar gelukkig is dat niet het enige! Ik kan ze nog blij maken met het spelen van een gezelschapsspel, knutselen en het voorlezen van een verhaaltje! Ze vonden het vorig jaar super op de boekenbeurs dus ik zou dit jaar graag terug gaan met hun.

 • Reply
  Veerle Nijs
  oktober 25, 2016 at 11:03 am

  Mijn dochter haar antwoord:

  boeken – muziek – ijs – knutselen – mijn beste vriendin – lezen – dieren – washi tape – kerstmis – boeken – regen – zon – lezen – spelletjes spelen – shoppen – nieuwe oorbelletjes – boeken – oreo’s – de geur van versgemaaid gras – kamer herinrichten – boeken – slapen – lachen met mijn mama – kietelen – lezen – dansen – op de tablet zitten – op de tablet zitten om te lezen – vrolijke bloemen – schrijven – kletsen – boeken!!!

  Ik heb eigenlijk best een gelukkig kind. 😀 Maar er is toch een rode draad. 😉

 • Reply
  Sabrina
  oktober 25, 2016 at 11:23 am

  Hier worden ze erg gelukkig van een dessertje, oeps 🙂

 • Reply
  Saartje
  oktober 25, 2016 at 11:27 am

  Hij is nog maar 2 en wordt van zoveel gelukkig:

  Zeggen dat we bij mamie en papie gaan – dansen en zingen en dan het liefst op kapitein Winokio, Bumba of K3 – eten (Kom R, we gaan eten. Dat moet je geen 3 keer zeggen.) – als wij tijd voor hem maken om achter hem aan te zitten of mee verstoppertje (achter een tafelpoot) te spelen – kietelbuitjes.

 • Reply
  Bart
  oktober 25, 2016 at 12:40 pm

  Mijn zoontje Robrecht is supergelukkig wanneer zijn papa hem in bed stop en hem voorleest uit zijn favoriete boekjes ‘Rabbits’

 • Reply
  Ilse Vandeput
  oktober 25, 2016 at 12:42 pm

  mijn kinderen zijn ondertussen al zo goed als volwassen ( tweeling van 22 jaar) maar wonen tijdens het weekend nog lekker thuis. Dan kruipen we met zijn allen onder een dekentje op vrijdagavond en vertellen hoe de week was en kijken dan samen gezellig Tv daar worden kinderen, mama en papa heel er gelukkig van 🙂 ook grote/volwassenen kinderen kunnen hun geluk thuis nog vinden 🙂

 • Reply
  Ivy
  oktober 25, 2016 at 12:48 pm

  De oudste wordt dolgelukkig van boeken en in alle rust kunnen lezen, de jongste wil dan weer veel liever knutselen met mama…

 • Reply
  Sylvia Kieffer
  oktober 25, 2016 at 12:48 pm

  Mijn kids worden heel erg blij als ze iets kunnen knutselen, dus daarom is jouw boek al in ons bezit! De komende vakanties komt die dus zeker van pas!

 • Reply
  Audrey
  oktober 25, 2016 at 2:42 pm

  Mijn twee jongens worden gelukkig van knuffels en pannenkoeken, … heel veel pannenkoeken :-)!

 • Reply
  Leen wouters
  oktober 25, 2016 at 3:06 pm

  Mijn kids worden gelukkig als ze zichzelf mogen zijn. Blij en vrolijk als we samen dingen doen bv. Samen koken, samen knutselen,… En als ze ‘groot’ mogen zijn, je hen vertrouwen geeft en ze laten uitblinken in datgene wat ze goed kunnen.

 • Reply
  nan DD
  oktober 25, 2016 at 4:46 pm

  met veel plezier kans gewaagd en mijn kindjes worden erg gelukkig als we een uitstap maken naar de dierentuin en supergelukkig als we ter plaatse nog een ijsje eten

 • Reply
  steph M
  oktober 25, 2016 at 4:52 pm

  super (y) Mijn kindjes worden erg gelukkig als we naar de speeltuin gaan, naar de kinderboerderij of langs oma (y)

 • Reply
  Dries De Schepper
  oktober 25, 2016 at 5:13 pm

  In (kinder)boeken kunnen bladeren en hun ogen uitkijken door alle fascinerende figuren in de boeken! Daarom wil ik met hen eens gaan kijken op de boekenbeurs 🙂

 • Reply
  steve A
  oktober 25, 2016 at 5:17 pm

  wow !!! liked & shared en mijn dochters zijn enorm gelukkig als we frietjes eten of als we naar een subtropisch zwembad gaan 😉

 • Reply
  Sarah
  oktober 25, 2016 at 5:45 pm

  Mijn zoontje die is telkens in de wolken als hij klusjes mag doen met de papa. En mijn dochter van 1 die is vooral gelukkig als ze rijstwafels krijgt ?

 • Reply
  Katrien
  oktober 25, 2016 at 5:46 pm

  Ben reeds een instagram-volger 😉 Mijn zoon wordt gelukkig van lekker eten en buiten spelen!

 • Reply
  Evelyn Courtens
  oktober 25, 2016 at 6:35 pm

  Mijn kindjes zijn dol op ons Heilige moment: elke avond samen onder de donsdeken verhaaltjes vertellen…

 • Reply
  Els
  oktober 25, 2016 at 8:16 pm

  Mijn jongste koter kan net lezen en is helemaal in de ban van boeken! Vznmiddag gingen we voor de eerste keer naar de bib. Ik zag hem zelden zo gelukkig en fier, dus als wij met ons tweetjes zouden kunnen gaan, dzt zou hij geweldig vinden ?

 • Reply
  Tine Adriaens
  oktober 25, 2016 at 8:32 pm

  Awel ik waag n kans..boekenbeurs is haren geleden! Mijn kinderen worden blij can buitenlucht..heel simpel

 • Reply
  De Ryck David
  oktober 25, 2016 at 9:39 pm

  Als de papa met hen speelt en een verhaaltje vertelt bij het slapengaan

 • Reply
  Jo-Lynn
  oktober 26, 2016 at 8:33 am

  Mijn twee zoontjes springen een gat in de lucht als we gaan wandelen/fietsen in het bosje of aan de dijk om daarna een lekkere warme wafel te eten! Haha!

  • Reply
   Theresa
   november 16, 2016 at 10:51 am

   A propos Gurke, da fällt mir doch gerade so eine Alhtdeschicgie ein.Sie (über zwei Regale rufend): Schatz, soll ich eine Gurke mitbringen?Er (nicht weniger laut): Bring doch gleich zwei mit. Dann können wir eine essen.

 • Reply
  Dorien Hellinckx
  oktober 27, 2016 at 7:51 am

  Ik heb nog geen kindjes maar mijn metekindje bijvoorbeeld is zo blij met wat meter aandacht en tijd 😀 genieten van de kleine dingen, samen tekenen, naar een binnenspeeltuin gaan, in de zetel knus zitten & naar Plop kijken :D! Ik hou van die speciale band!

 • Reply
  Ellen
  oktober 27, 2016 at 12:07 pm

  Het is als meter mijn plicht om dat kind van achter zijn ipad te halen 😉
  Boekenbeurs zou een fijne uitstap zijn!

 • Reply
  Vanessa
  oktober 27, 2016 at 1:56 pm

  Mijn kindjes worden superblij van gezellig samen eens lekker lang opblijven en potje m &m ‘s eten.

 • Reply
  Katrien
  oktober 27, 2016 at 8:36 pm

  Onze dochter wordt blij van zich te verkleden en feestjes in mekaar te steken.

  • Reply
   Mitch
   november 16, 2016 at 8:11 am

   I hope you there will be good weather and lots of good tisYe!mou look beautiful in all the picture and I like both outfits but my heart beats a bit faster for the maxi.

 • Reply
  trees
  oktober 29, 2016 at 7:36 pm

  Onze kindjes worden gelukkig van luidkeels mee te zingen en te dansen op de liedjes/muziek die ze samen met de papa maken…”lock en lol”!!! Tot op de boekenbeurs?

 • Reply
  car insurace in Richmond, Kentucky
  juni 7, 2017 at 10:25 am

  I LOVE scary movies. Ghost stories more than slasher one, but I did like the first Halloween. I need to check out that Trick r Treat….never seen it, but looks like my type of movie! Thanks for sharing! =)

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.