Pimp eens je Tripp Trapp

img_6505Creativiteit is wat ons drijft! En wie ons al een tijdje volgt, weet dat de legendarische STOKKE Tripp Trapp een onmisbare stoel is geworden in ons interieur! Toen ik een tijdje geleden een uitnodiging in mijn mailbox kreeg om een workshop ‘Pimp je Tripp Trapp’ te volgen, was ik natuurlijk meteen verkocht. Voor een namiddagje creativiteit op kindermaat zijn wij altijd te vinden…

Samen met de sympathieke styliste Anne Catherine Gerets, creatieve duizendpoot achter Studio Cloclo kregen we de kans om onze Tripp Trapp naar onze eigen hand te zetten. We kregen hulp op kindermaat, dus Kobe en Frauke mochten zich helemaal laten gaan om hun stoel te pimpen, uiteraard onder mijn toeziend creatief oog!

img_0832_2
Hoe wij te werk gingen?
De onderkant gaven we een speels effect met een gouden dip Dye, het enige wat we hiervoor nodig hadden was een gouden spuitbus van Mathys verf en washitape. We kleefden washitape tot waar we wilden spuiten en sprayden meerdere malen tot we een mooi effect kregen. Om een optimaal resultaat te krijgen, is het aangeraden om de bovenkant van je stoel nog in te pakken met plastiek (zeker als je dit met kindjes doet!).

Voor het onderste plankje gingen we voor speelse streepjes. We plakten dit ook af met washitape en verfden het plankje in onze kleur naar keuze. Als het goed droog is, verwijder je de washitape.
Voor het bovenste plankje mochten Kobe en Frauke zich helemaal laten gaan met verfspatten. Zo kregen onze Tripp Trapp een speels effect!

De mooie gedroogde bloemen zorgen voor een feestelijk effect!

Onze Tripp Trapp ziet er super uit! Niet helemaal perfect, maar het plezier spatte er alvast af! Een leuke workshop op een toplocatie in de Red Fish Factory in Borgerhout, lekkere hapjes en drankjes én leuk gezelschap zoals Rue-no, Mamavanvijf, Unicorns & Fairytales, Ergenstussenin en veel meer andere leuke mamabloggers. Dankjewel Stokke en Mathys voor deze leuke namiddag!
img_0833_2img_0834_2img_0835_2img_0837_2img_0836_2img_6510img_6500img_6503img_6515

5 thoughts on “Pimp eens je Tripp Trapp

  1. Het was superleuk (en goe gelachen!!!). Wat heb jij een leuk behang.

    PS: Oeps, ik heb een verkeerde link (lees: helemaal geen link maar iets anders) daarboven gezet. Wou het wissen maar lukte niet. Misschien kan jij het bovenste bericht even wissen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.