0
Zelfgemaakt

Pimp eens je Tripp Trapp

img_6505Creativiteit is wat ons drijft! En wie ons al een tijdje volgt, weet dat de legendarische STOKKE Tripp Trapp een onmisbare stoel is geworden in ons interieur! Toen ik een tijdje geleden een uitnodiging in mijn mailbox kreeg om een workshop ‘Pimp je Tripp Trapp’ te volgen, was ik natuurlijk meteen verkocht. Voor een namiddagje creativiteit op kindermaat zijn wij altijd te vinden…

Samen met de sympathieke styliste Anne Catherine Gerets, creatieve duizendpoot achter Studio Cloclo kregen we de kans om onze Tripp Trapp naar onze eigen hand te zetten. We kregen hulp op kindermaat, dus Kobe en Frauke mochten zich helemaal laten gaan om hun stoel te pimpen, uiteraard onder mijn toeziend creatief oog!

img_0832_2
Hoe wij te werk gingen?
De onderkant gaven we een speels effect met een gouden dip Dye, het enige wat we hiervoor nodig hadden was een gouden spuitbus van Mathys verf en washitape. We kleefden washitape tot waar we wilden spuiten en sprayden meerdere malen tot we een mooi effect kregen. Om een optimaal resultaat te krijgen, is het aangeraden om de bovenkant van je stoel nog in te pakken met plastiek (zeker als je dit met kindjes doet!).

Voor het onderste plankje gingen we voor speelse streepjes. We plakten dit ook af met washitape en verfden het plankje in onze kleur naar keuze. Als het goed droog is, verwijder je de washitape.
Voor het bovenste plankje mochten Kobe en Frauke zich helemaal laten gaan met verfspatten. Zo kregen onze Tripp Trapp een speels effect!

De mooie gedroogde bloemen zorgen voor een feestelijk effect!

Onze Tripp Trapp ziet er super uit! Niet helemaal perfect, maar het plezier spatte er alvast af! Een leuke workshop op een toplocatie in de Red Fish Factory in Borgerhout, lekkere hapjes en drankjes én leuk gezelschap zoals Rue-no, Mamavanvijf, Unicorns & Fairytales, Ergenstussenin en veel meer andere leuke mamabloggers. Dankjewel Stokke en Mathys voor deze leuke namiddag!
img_0833_2img_0834_2img_0835_2img_0837_2img_0836_2img_6510img_6500img_6503img_6515

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Anoniem
  oktober 30, 2016 at 5:58 pm

  Kei leuk! hij is mooi geworden 🙂

 • Reply
  Nathalie
  oktober 30, 2016 at 6:39 pm

  Het was superleuk (en goe gelachen!!!). Wat heb jij een leuk behang.

  PS: Oeps, ik heb een verkeerde link (lees: helemaal geen link maar iets anders) daarboven gezet. Wou het wissen maar lukte niet. Misschien kan jij het bovenste bericht even wissen…

 • Reply
  cindy@ateliergeorgette
  oktober 30, 2016 at 7:31 pm

  wat een tof idee! onze tripp trapps zouden ook wel een make over kunnen gebruiken 😉

 • Reply
  Maai
  oktober 31, 2016 at 11:29 am

  Wat een super tof idee!

 • Reply
  B-Naais
  oktober 31, 2016 at 12:44 pm

  Wat origineel!! Jij durft! 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.