Win Happy Kids

IMG_2683Het is er!!!!! Ons derde boekenkindje Happy Kids kwam gisteren ter wereld met wel 144 pagina’s! En weten jullie wat? Het ziet er prachtig uit!!!!!!

Wil jij net als ik samen met je kinderen de tijd bedwingen en meer genieten van al het moois dat het leven in het hier en nu te bieden heeft, zonder ze gemakshalve achter de tablet of voor de televisie te parkeren? Dan is dit boek misschien wel iets voor jou? Toen ik twee fantastische kinderen op de wereld zette, beloofde ik plechtig aan hun papa dat we ze niet onder de kerktoren zouden vastbinden, maar dat we er kleine creatieve wereldburgers zouden van maken door samen heerlijk echte kinderdingen te maken en te doen en hen mee te nemen in onze leefwereld met oog voor authenticiteit en respect voor onze planeet. In 2012 begon ik met het delen van mamapraat en echte uit-en thuistips uit ons dagelijkse leven op deze blog. Sindsdien blog ik vooral over het soms hectische leven met onze twee kindjes Kobe en Frauke en hoe wij onze wereld een beetje leuker proberen te maken Leuke reacties en mailtjes van bloglezers die onze blogposts met leuke adresjes afprinten me en onze uitstapjes plannen of onze DIY-tips uittesten en leuke foto’s insturen, doen mij alleen maar meer goesting krijgen om zo verder te doen. Het drijft mij om nog meer de schoonheid en de simpelheid die het leven te bieden heeft op te zoeken en te delen met de leuke wereld om mij heen. Echte daguitstapjes. Leuke anti-verveeltips. Authentieke spelletjes of knutselwerkjes. Kleurrijke maaksels om van je huis een echte familiethuis te maken. Duurzame tips om familiefeestjes net dat ietsje meer te geven tot vrolijke doedingen om lange vakanties te overleven. Tips om van elke dag van het jaar een feest te maken, met vallen en weer opstaan, zonder dat het veel geld moet kosten. Heerlijk. Echt. Ik wou soms dat ik terug een klein Lobke was!

Het resultaat werd Happy Kids. Met massa’s suggesties voor onnozele en leuke dingen waar niet alleen onze kinderen maar ook wij gelukkig van worden! En hopelijk jullie ook? Lieve lezers, collect vooral de moments, and not the things en laat dit vrolijke boek een leidraad zijn doorheen het hele jaar!

Schermafbeelding 2016-03-12 om 08.37.49

Schermafbeelding 2016-03-12 om 08.38.27Schermafbeelding 2016-03-12 om 08.38.49
Schermafbeelding 2016-03-12 om 08.38.58
IMG_0795
Bij elk boekenkindje hoort een klein feestje en daarom heb ik een verrassing voor iemand van jullie!

Win een mini-lightbox + een gesigneerd exemplaar van Happy Kids
Van één van mijn favoriete webshops (waarover later meer) Kids With Flair mag ik zo’n superschattige populaire mini-lightbox van Little Love Company weggeven! En ik geef er nog een gesigneerd exemplaar van Happy Kids bovenop! Zeg nu zelf, een geweldig cadeautje!

Wat moet je hiervoor doen?
* Geef in de comments hieronder het antwoord op de vraag: hoeveel keer onze mascotte Fredje de kip (zie foto Mas) in het boek voorkomt?
* Like de Facebookpagina van Kids With Flair en onze Facebookpagina of volg ons via Instagram
* Wie deze post deelt op zijn/haar Facebookprofiel of de foto regramt via Instagram maakt extra veel kans!

VRIJDAG maak ik de winnaar bekend via Facebook! 
affiche marktA3
Wie morgen naar De Leuke Mamamarkt komt kan als één van de eerste een gesigneerd exemplaar van HAPPY KIDS aankopen voor 19,95euro.
Wie graag bij onze boekvoorstelling aanwezig is woensdag 16 maart om 17u in De Kleine Johannes in Leuven, kan nog een mailtje sturen naar info@leukewereld en mij laten weten waarom je er zo graag bij wilt zijn!

Ik hoop jullie ergens tegen te komen!
Geniet van Happy Kids!

48 thoughts on “Win Happy Kids

 1. Proficiat Lobke let je nieuwe boek!! Ziet er heel mooi en leuk uit! Heb hem op mijn ‘I want’-lijstje gezet, maar winnen zou natuurlijk ook fijn zijn 😉

 2. Wat een moeilijke vraag. Zou morgen op de mamamarkt kunnen tellen maar dat lijkt me valsspelen. Dus ik gok op 23.

  Tot morgen en proficiat

 3. Oooh super! Ik ben een thuisblijfmama en soms heb ik ideeën te kort om met de kids dingen te doen of om het weekend gevuld te krijgen. Dit boekje zou ik dus heel graag willen winnen ? zou heel goed van pas komen!

 4. Super leuk boek lijkt me! En leuke kip, juist gepast met Pasen in aankomst. Maar nu hoeveel komt die kip voor, das een erg moeilijke als je het boek niet hebt, maar wil willen haha.
  Wij gokken 6 omdat dat mijn lievelingsgetal is 🙂
  Nu vingers kruisen. Veel succes nog met het boek en al de rest.
  groetjes

  Marilyn (mama van 3 meisjes, naaioholic))

 5. Proficiat met het boek! Lijkt mij een topboek om te hebben (zelfs voor een nog-niet-mama die nog 1-2 jaartjes geduld moet uitoefenen omdat ze pas dit jaar afstudeert…), dus ik doe graag mee! Ik gok op 24.

 6. hey Lobke, proficiat met het boek! ziet er intersant uit! ik zou die graag hebben:-) dan kan ik me beter amuseren met mijn 3 kinderen…enjoy!

 7. Hij staat ook op mijn verlanglijstje, alleen zijn mijn verjaardag en kerst nog zooooo ver weg. Ik gok op 16 kippetjes!

 8. Proficiat!! Ik kan me zelfs niet inbeelden hoeveel werk dat moet zijn, een boek uitbrengen.

  Ik gok op 5 kippetjes in het boek 🙂

  (voor moest ik winnen, fingers crossed, … ik heb geen facebook account :s)

 9. Hier houd is van! Lekker bezig zijn met je Kids zonder tablet en spelcomputers! Dit boek zal heel goed van pas komen aangezien ik niet zo creatief ben om van alles te bedenken! Heel veel succes met uw boek! Lieve groetjes van kleine Joep & mama Nienke!

 10. Zou goed van pas komen voor binnenkort nu ons dochtertje er is ? het leuke mamaboek hebben we ook al in huis en hebben we al veel aan gehad qua inspiratie! Ik gok op 7 kippetjes 🙂
  En dan nu hopen dat we winnen.
  Sofie, mama van Lotte

 11. Proficiat Lobke! Weer een boek voor op mijn verlanglijstje 🙂
  Maar toch gokken we mee hé: hmmmmm… 12 kippen.
  En wat een perfecte timing dat je boekbaby er is, zo net voor de paasvakantie. Er zullen zich weinig kindjes vervelen 🙂

 12. Ik wil het ook proberen, dit boek komt wel in onze bib maar als ik het altijd kan hebben, is het nog leuker 🙂 Ik gok op 14 kippen

 13. Lijkt heel aantrekkelijk en vooral interessant om met de kleinkinderen aan de slag te gaan.
  Voor de kippen gok ik op 47

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.