0
KINDERKOST Uncategorized

Sushi van pannenkoeken

IMG_3162

Woensdag is kindjesdag en dan proberen we altijd iets leuks samen te doen! Gisteren stonden we samen in de keuken en maakten we gezonde pannenkoekensushi met vers fruit! Inspiratie haalde ik uit het nieuwste boek van Sofie Dumont Op De Groei, maar we maakten er onze eigen versie van. Overheerlijk, gezond want zonder toegevoegde suikers, snel klaar en het ziet er ook nog eens leuk uit! Dus als je niet weet wat doen met de kindjes deze paasvakantie, hier wat inspiratie:

Wat heb je nodig?
200gr speltbloem
500ml melk
2 eieren
suikervrije choco
boter of olijfolie
bananen
blauwe besjes
aardbeien of framboosjes

Zo ga je te werk
Doe de bloem in een kom en meng samen met de melk tot je een glad mengsel krijgt, doe er de eieren bij en roer goed. Bak de pannenkoeken in een koekenpan. Smeer suikervrije choco op de pannenkoek. Leg een banaan op de pannenkoek en rol hem op. Snijd de pannenkoek in stukjes, leg ze op een bord en leg er een aardbei, blauw besje of framboosje op!
Laat het feest beginnen!

IMG_3161
IMG_3168
IMG_3156
IMG_3167

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sarah
    april 9, 2016 at 8:07 am

    Ziet er GEWELDIG uit! Ga ik zeker eens proberen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.