0
MAMA ZIJN Uncategorized

Over een leuke boekvoorstelling met Happy Kids

Happy Kids

“Het leven is een feest! Je moet alleen zelf de slingers ophangen!” Met deze insteek begon ik enkele maanden geleden aan ons boek ‘Happy Kids’ – een boek vol heerlijk echte kinderdingen voor elke week van het jaar!

I heard, it takes a village to write a book…and guess what…it’s true!
Maar wat je ervoor in de plaats krijgt, is onbetaalbaar! Een hoop fijne reacties via mail en berichtjes van jullie, maar ook een boekenfeest waar ik voor altijd fijne herinneringen aan zal overhouden, echt waar!

Na onze knutselworkshop, was het woensdag 16 maart om 17u zover. We vierden samen de geboorte van ons derde boekenkindje in de leukste boekhandel van Leuven en omstreken De Kleine Johannes. Er waren lekkere taartjes en drankjes en allemaal mensen die ik graag zie en mee kwamen eten en drinken op de geboorte van onze gelukkige spruit!

Niet alleen de liefste Lize van uitgeverij Van Halewyck maar ook mijn liefste familie en beste vriendinnen en enkele journalisten waren erbij. En natuurlijk ook enkele toppertjes uit Vlaams blogland kwamen ons vergezellen:
Mamavanvijf
Project Pingrid
Eva maakt schoon
Buitengewoon Anders
Broterhammen met gele confituur
Niet zomaar saar
Jongens toch
De wereld van Arthur
Stannel
Bijengezoem

Nog een leuke anekdote waardoor ik deze dag nooit meer zal vergeten!
Bij het opruimen stelde ik voor aan mijn liefste Lief om de auto al te gaan halen zodat we snel konden inladen, maar toen bleek dat onze auto weggesleept was omdat we een beetje voor een poort geparkeerd stonden. We zijn de eigenaar van De Kleine Johannes hierdoor eeuwig dankbaar om ons uit de nood te helpen en ons naar onze auto die ondertussen aan de rand van de stad Leuven stond, te brengen.

Wie onze boekvoorstelling gemist heeft, had ongelijk :-).

Zij die nog een gesigneerd exemplaar van Happy Kids willen, kunnen mij nog altijd mailen.
Anders kan je het vanaf vandaag gaan kopen bij de betere boekhandel of via deze link.
Of kom morgen eens langs na de Urbanminishow in Mechelen want dan zal ik er ook zijn met een stapel boeken en mijn happy kids :-).

IMG_2896
IMG_0194
IMG_2898
IMG_2919

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Lies
  maart 18, 2016 at 11:40 am

  Nog eens proficiat! Jammer dat Baptiste ziek werd die dag maar hé je wist al dat ik fan ben hé 😉
  X

 • Reply
  Katrien
  maart 20, 2016 at 9:58 am

  Het was een fijne avond!

 • Reply
  Broterhammen Met Gele Confituur
  maart 20, 2016 at 2:14 pm

  Leuk dat we er mochten bij zijn! Groetjes, Stefanie en Kyoko

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.