0
MAMA ZIJN Uncategorized

Happy Kids: reserveer jouw exemplaar!

happy kids cover

Nog twee weken en dan komt ons boekenkindje ter wereld! Zijn jullie net als ik raaaaaaazend benieuwd? Dan krijgen jullie, mijn liefste bloglezertjes, de kans om als eerste een gesigneerd exemplaar te reserveren!

Waarover gaat het boek?
Veel vakantievreugde, zalige gezinsweekends of funny feestjes … Het hele jaar door zijn er tal van momenten waarop je samen met je kinderen kan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft, met de tablet of televisie ver uit de buurt. In dit kalenderboek met meer dan 100 gratis of betaalbare uittips krijg je heel wat inspiratie om de leukste plekjes van België (en Nederland) te ontdekken en pluk je er doorheen het hele jaar leuke, duurzame en goedkope DIY-tips for kids uit voor elke gelegenheid.
In Happy Kids! verzamelt journaliste en mamablogster Lobke Gielkens massa’s originele en goedkope ideetjes om het hele jaar door creatief aan de slag of op stap te gaan samen met je kinderen. Een handige en vrolijke doe-gids waar niet alleen kinderen maar ook hun mama’s en papa’s gelukkig van worden!

Wil je graag een gesigneerd) exemplaar Vraag dan jouw boek aan door een mailtje te sturen naar info@leukewereld.be met je gegevens zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Wil je er een speciale boodschap in? Laat het dan weten! Het boek kost € 19,95. Verzending (België) kost € 3,95. Verzending (Nederland) kost € 11,00.

Na ontvangst van betaling op ons rekeningnummer en vanaf dat het beschikbaar is, wordt het boek opgestuurd met de post.

Wil je graag een kijkje achter de schermen? Ga dan eens kijken naar deze blogpost. Een preview krijg je hier.

houten lepel poppetjes

WINNAARS KNUTSELWORKSHOP + gesigneerd exemplaar HAPPY KIDS!
Ik had jullie nog de winnaars beloofd van de knutselworkshop op 16 maart 2016 in de Kleine Johannes in Leuven met een boek erbij, dit zijn de gelukkigen:
– Linsey (Stannel)
Bijengezoem
– Jo-Lynn Van Damme (Tussen de soep en de patatten)
Sturen jullie een mailtje naar info@leukewereld.be, dan breng ik jullie inschrijving en exemplaar in orde, tot dan!

Wil je graag aanwezig zijn bij de boekvoorstelling 16 maart 2016 om 17u in De Kleine Johannes in Leuven? Laat het dan weten waarom jij erbij moet zijn, dan zet ik jullie op de gastenlijst.

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.