0
MAMA ZIJN Uncategorized

Achter de schermen van ons Happy Kids boek

IMG_0081_2

Herkennen jullie de zetel? Voor zij die nog nooit op haar blog zijn geweest (ge moest u schamen dan ;-)), dit is het huis van de liefste Mama Van Vijf. Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk zeggen ze wel eens, maar ik ben dankbaarder dan dankbaar dat ik vandaag een hele dag haar huis en alle kleurrijke spullen die in het huis aanwezig zijn, mocht gebruiken voor de fotoshoot van mijn boek Happy Kids dat binnenkort zal verschijnen bij uitgeverij Van Halewyck.

Met een hele dag bedoelen we een hele dag! Deze ochtend om 8u30 belden we aan met ons hele hebben en houden en vooral met alle DIY-spullen die ik de afgelopen maanden in elkaar heb geknutseld. Na enkele minuten had ik al door dat ik met een topteam te maken hebben heb, zonder onze fantastische fotograaf Yves Schepers, onze beste projectcoördinator Trui Hindryckx en ondersteuning van de geweldige Anne en mijn liefste lief Patrick was dit nooit gelukt! Ook een grote dankjewel aan Urbanminishop voor het uitlenen van de mooiste kinderkleertjes.

De prachtkinderen van Anne stonden mee model zodat Kobe en Frauke niet alles alleen moesten doen. Ze deden het één voor één en allemaal samen fantastisch! Alleen maar lovende woorden, het heeft bloed, zweet en bijna tranen gekost maar dat kan niet anders dan een pracht van een boek worden, al zeg ik het zelf :-).

Geniet zelf mee van een kijkje achter de schermen:
IMG_1780
IMG_1858
IMG_1880
IMG_1836IMG_1842
IMG_1810
IMG_0083_2IMG_1881 IMG_1882

Benieuwd naar Happy Kids?
Veel vakantievreugde, zalige gezinsweekends of funny feestjes … Het hele jaar door zijn er tal van momenten waarop je samen met je kinderen kan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft, met de tablet of televisie ver uit de buurt. In dit kalenderboek met meer dan 100 gratis of betaalbare uittips krijg je heel wat inspiratie om de leukste plekjes van België (en Nederland) te ontdekken en pluk je er doorheen het hele jaar leuke, duurzame en goedkope DIY-tips for kids uit voor elke gelegenheid.
In Happy Kids! verzamelde ik massa’s originele en goedkope ideetjes om het hele jaar door creatief aan de slag of op stap te gaan samen met je kinderen. Een handige en vrolijke doe-gids waar niet alleen kinderen maar ook hun mama’s en papa’s gelukkig van worden!

Beschikbaar vanaf 15 maart! Stay in touch 😉

 

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Tine
  januari 9, 2016 at 6:58 pm

  Vanaf welke leeftijd is dit boek bruikbaar?

 • Reply
  Nathalie
  januari 9, 2016 at 7:04 pm

  Waaaauw seg, zo leuk!

 • Reply
  Kirsten
  januari 10, 2016 at 12:01 am

  Ik ben benieuwd naar het boek! I’ll stay in touch 😉
  De foto’s nu zien er al veelbelovend uit!

 • Reply
  Tine
  januari 10, 2016 at 6:28 am

  Je hebt er een heel mooi huis uitgekozen voor die fotoshoot 😉 En… Ik kijk al uit naar het boek!

 • Reply
  Lies
  januari 10, 2016 at 7:10 am

  awel jong, ik krijg warm van die foto’s <3

 • Reply
  Ester
  januari 10, 2016 at 10:08 am

  Wat een leuke setting heb je gekozen voor de foto’s. Perfecte locatie!
  Ik zag de foto’s gisteren ook verschijnen om Anne’s blog, en ben super benieuwd naar het eindresultaat 😀

 • Reply
  Lotte
  januari 10, 2016 at 1:25 pm

  Die piñata’s zijn echt heel cool 😀

 • Reply
  gerhilde maakt
  januari 10, 2016 at 6:45 pm

  Ik dacht al dat ik Trui herkende op de foto. Wij werken ook al eens samen, al zag ik haar afgelopen week pas voor de eerste keer IRL. Leuke foto’s! Spannende tijden nu, met de laatste loodjes … Succes nog!

 • Reply
  Britt
  januari 11, 2016 at 11:32 am

  Méga benieuwd naar je nieuwe boek!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.