0
Uncategorized Zelfgemaakt

Een meisjesjurkje met een verhaal

IMG_1594
IMG_1603IMG_1628
IMG_1577
IMG_1606

Kennen jullie dat gevoel van trots wanneer jullie zelf iets gemaakt hebben? (Bijna) elke keer als ik zelf iets genaaid heb, ervaar ik het! Maar op dit kleedje ben ik apetrots, want het is er eentje met een mooi verhaal.

Dat mijn blog mij zoveel moois zou brengen, had ik nooit verwacht. Drie jaar geleden kwam ik haar voor het eerst tegen. We lazen elkaars blog en het klikte meteen. Toen ik haar voor het eerst zag, had ik het gevoel dat ik haar al jaaaaaaaaren kende! Enkele jaren en kinders later, klikt het nog steeds als weleer. Alleen spijtig dat we elkaar zo weinig zien. Tijd en afstand zijn de grootste spelbrekers, maar echte vriendschap overleeft alles!

“Of ik geen zin had in een naaidate?” vroeg ze een tijdje geleden! Jaaaaaaaaaa! Want ze kan zo goed naaien en ik kan dus nog veel van haar leren. Een Tinny-kleedje maken stond al lang op mijn to-do-lijstje en met hulp van haar moest dit zeker lukken. Onze pittige dochters staken af en toe stokken in de wielen, maar met veel geduld en doorzettingsvermogen, lukte het om het mooiste kleedje van ‘t jaar af te werken!

Wanneer plannen we nog eens een naaidate liefste Lies? Liefst een naaiweekend met alles erop en eraan: een beetje naaien, veel tetteren, heel veel relaxen en lekker eten. Afgesproken?

Ons Frauke schittert in haar kleedje, de superschattige ballerina’s die ik meteen erna hier bestelde en de kniekousjes van Kousen & Karton maken het helemaal af!
Het ‘Storybook Playtime’ stofje is nog te koop mét korting in de webshop van Liesellove!

Vinden jullie ook niet? 😉
IMG_1605
IMG_1584
IMG_1565

IMG_1593

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Ann Coemans
  december 30, 2015 at 2:08 pm

  Zo mooi! De dochter én het kleedje! Wat een lief model, trouwens!
  Heerlijk toch om ze met zoveel trots jouw zelfgemaakte kleedje te zien dragen. Daarvoor doe je het toch, he? Ik vind het alleen zo jammer dat ik zo weinig tijd heb om te naaien. Een echte naaikamer, dat zou ik wel willen. Niet altijd alles uit de kast moeten halen, maar gewoon laten liggen en verder doen, als het lukt.

 • Reply
  Lies
  december 30, 2015 at 2:18 pm

  oh waw zeg, zo een mooie foto’s van een schoon kind in een schoon kleedje 😉
  en dat weekend, dat moeten we maar eens doen 😉
  tot snel X

 • Reply
  Barbara
  december 30, 2015 at 8:53 pm

  oooh, wat een compleet ubercute kleedje is dat! ze staat er zooooo mooi mee, wat een plaatje is jouw dochtertje toch!! en bij Lies las ik ook al over jullie vriendschap en naaidate, zo fijn dat jullie mekaar gevonden hebben!! koester mekaar maar hard!!

 • Reply
  Ellen Naait
  december 30, 2015 at 9:20 pm

  Wat mooi genaaid! En kijk eens hoe flink ze poseert!

 • Reply
  Griet
  december 31, 2015 at 12:38 pm

  Niet alleen een zeer mooi jurkje! Jouw foto’s zijn ook erg mooi!

 • Reply
  Joke Lamaire
  december 31, 2015 at 2:01 pm

  Heel toffe foto’s! En een kleedje dat Frauke heel mooi staat (kleurencombi goed gekozen!). Ik las Lies haar verslagje ook al en was stiekem al op dat van jou aan het wachten 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.