0
Uncategorized

Dit vond ik leuk in november

Liefste november,

Maanden heb ik naar jou uitgekeken en nu ben ik blij dat je voorbij bent! Je was een bewogen maand, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Het is dus goed geweest, ik heb genoeg van jou …

november

Net zoals zij hier deed, zet ik op deze eerste dag van de nieuwe maand nog even mijn favorieten van november op een rijtje.

Favoriete bezigheid:
Sinds ik mama ben, vind ik mee aftellen naar Sinterklaas een ongelooflijk moment. Met warme chocomelk ‘s avonds samen met de kindjes naar oude afleveringen van Dag Sinterklaas kijken tot zelf leuk speelgoed bij elkaar zoeken. Kobe die zijn brief wilt maken en voor het eerst zijn naam zelf schrijft. Daar wordt een moeder week van ja.

Favoriete aankoop:
Ik signeerde deze maand op de boekenbeurs en kon niet weerstaan aan dit boekje: ‘Mom’s one line a day’. Vanaf januari begin ik dagelijks met het schrijven van 1 zin. Haalbaar en ideaal om mooie momenten te koesteren.

Favoriete serie:
“Gaan we Netflixen mama?” Het is in ons gezin ondertussen een werkwoord geworden. Niet alleen Kobe en Frauke hebben zo hun favoriete series zoals Masha de beer en Veggie Tales in the house viel ook in de smaak , ook ik ben fan van deze nieuwe manier van tv kijken. Op mijn maat en wanneer ik tijd heb. Ik ben wegens tijdgebrek nog altijd naar Orange is the new black aan het kijken. Heerlijke serie! Ik keek ook nog eens naar ‘Good will hunting’ met Matt Damon.

Favoriete boek:
Ik had deze maand de eer om samen met de geweldige lieve Griet van Stof voor durf het zelvers 2 te signeren op de boekenbeurs. Wat een boek! En wat heb ik zin om alles uit het boek te maken. Een probleem, waar vind ik tijd?

Favoriet gerecht: soep soep en nog eens soep! Ik ben een echte soepslurper. Mijn pompoensoep behoort zeker tot mijn favorieten van deze maand.

Favoriet uitstapje met de kids:
Ons weekendje Landal Eifeler Tor! Een ideaal herfstweekend voor de kids, en dus ook voor ons.

Favoriet moedermoment:
Oh november, jij was een maand vol mooie moedermomenten. Maar het grootste moedermoment is toch wel de dag dat Frauke droog was. Bye bye pampers, welkom potje! En zo kan ze in januari droog naar school, ikke blij! En de dag dat Kobe zelf zijn naam kon schrijven! En de heerlijke fotoshoot bij Sarah afgelopen zondag op de Leuke Mamamarkt. Wat worden ze groooooooot!

Ook zin om mee te doen? Neem dan ook deze lijst over op je blog en deel je link in de comments hier en bij haar of laat mij gewoon weten wat jouw favorieten van de maand waren?

Tot volgend jaar november!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.