0
MAMA ZIJN Uncategorized

Leuke dingen #1

Welkom in mijn kersverse rubriek ‘leuke dingen’. Vanaf deze week ga ik proberen om op geregelde tijdstippen voor jullie de leukste weetjes, momentjes, nieuwtjes, leesvoer, artikels, producten, boeken én de leukste events op een rijtje zetten. Veel leesplezier!
foto_cime_workshop
1. Nee, ik ga geen beautyblog beginnen, maar afgelopen week had ik de eer om via Anne  een superleuke workshop gelaatsverzorging van Cime, een leuk Belgisch merkje natuurlijke huidverzorging die je huid eerlijk mooi maakt, te volgen. Resultaat? Ik leerde een paar keitoffe madammen kennen en ging met een zacht velleke en heel wat nuttige info naar huis! Mijn bestelling Cime-productjes is ondertussen geplaatst. Dikke merci Anne dat ik erbij mocht zijn!
Wie ook wil deelnemen aan een Cime workshop kan hier de agenda checken!IMG_38912. Dat wij het altijd leuk en gezellig vinden wanneer wij op vakantie gaan met Landal, wisten jullie al. Hebben jullie net als ons zin om de zomer eindeloos lang te laten duren? Speel dan net als ons mee met het Zomerontdekking Spel van Landal waarbij je een vakantie kan winnen! Het enige dat je moet doen is een paar simpele vraagjes beantwoorden en wie weet win je binnenkort ook zo’n leuke vakantie?Schermafbeelding 2016-06-05 om 18.13.243. Afgelopen week kreeg ik een leuk mailtje van VTM in mijn mailbox, want de televisiezender plant een nieuwe, grootse televisieshow waarin de ALLERKLEINSTEN de sterren zijn. De opzet is simpel: na een spontaan gesprek met de presentator tonen de kinderen wat ze in hun mars hebben. Het is geen wedstrijd, maar een toffe manier om te laten zien waar ze goed in zijn. Hebben of kennen jullie kindjes die graag willen tonen wat ze kunnen? Mail dan naar oproep.belgie@warnerbros.com
IMG_0325
4. Nog een leuk nieuwtje! Ik ben ingeschreven voor de Urban Trail Brussels! De tweede DH Brussels Urban Trail neemt ons op sleeptouw door de historische gebouwen van onze binnenstad en laat hen naast de mooiste en meest bekende plekjes van de stad, ook een aantal verborgen pareltjes zien en laat ik dat nu een geweldige uitdaging vinden! Ik was al trots dat ik 10km liep, maar nog een paar weken trainen en een beetje doodgaan en wie weet zet ik er een mooie prestatie neer, alleen al het feit dat ik meedoe en het ga uitlopen, vind ik al een prestatie op zich. Het leuke boekje ‘Fun to run‘ ligt ondertussen op mijn toilet en geeft met een beetje humor massa’s tips & trucs over hoe je het volhoudt om te hardlopen. En eerlijk? Het is echt fun to run!

Jullie leuke dingen meegemaakt of gespot afgelopen week?

Voila, dit was mijn eerste Leuke Dingen. Ik wens jullie een fantastische werkweek! En willen jullie weten wat wij in de week uitspoken, volg ons dan op instagram via @leukewereld.

De leukste blogpost van afgelopen week:
3 leuke webshops met leuk speelgoed
De leukste juffencadeautjes
Delen we te veel foto’s van onze kinderen?

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Maai
    juni 7, 2016 at 9:06 am

    Ik ben super benieuwd naar dat boekje, fun to run. Ik moet het rennen echt weer gaan oppakken maar heb natuurlijk duizend excuses waarom niet. Ik hou van de snor boekjes dus deze zal ook wel in de smaak vallen 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.