0
Uncategorized

Webshop van de week: Labelstudio + kortingscode

Dat wij hier grote en kleine sloddervosjes in huis hebben, is geen geheim. Als ‘georganiseerde’ moeder (hmmm!) probeer ik toch een beetje te voorkomen dat onze kinders hun spullen verliezen wanneer ze op tocht gaan (al lukt mij dat niet altijd). Afgelopen dinsdag ging Kobe met zijn klasje op schoolreis en gelukkig had ik alles in huis om zijn spullen te voorzien van zijn naam met de grote ‘K’ zoals hij dat zelf zou zeggen.

Ik koos daarom deze week Labelstudio als webshop van de week en deed graag een interviewtje met Annelies, de sympathieke dame achter deze shop.

Hoe ben je met je webshop begonnen? 
Ik heb een diploma bachelor in de toegepaste psychologie op zak en heb enkele jaren gewerkt als sociotherapeute op een psychiatrische afdeling voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen. Dat was enorm hard en intensief werk in shifts  Toen ik zwanger was van mijn eerste kind besliste ik om meer regelmaat en evenwicht in mijn leven/ons leven te brengen; ik wilde er zijn voor mijn kind en had geen zin om hem ‘s nachts uit zijn bedje te halen om dan de extra vroege shift te gaan werken. Ik ben toen enige tijd huismoeder geweest maar ik was steeds op zoek naar de droomjob. Na een tijdje kwam ik erachter dat de de combinatie leuk werk, op aangename tijdstippen met leuke collega’s bijna onvindbaar is šŸ™‚ Mijn zoontje ging toen bijna naar school en ik bestelde online stickertjes om zijn schoolspulletjes te labelen. Dat vond ik zo leuk! Dat kan ik ook, dacht ik! Toen ben ik begonnen aan een enthousiaste zoektocht. In februari 2012 stond de webshop van Labelstudio online!

Omschrijf je webshop in 3 woorden? 
Handig, leuk en onmisbaar als je het gewend bent!

Waar haal je je inspiratie? 
Uit mijn eigen ervaringen: ik heb 2 schoolgaande kleutertjes die hun sandaaltjes laten rondslingeren, koekendoosjes achterlaten als ze leeg zijn… maar ook van mensen uit mijn omgeving of mensen die me spontaan een mailtje sturen of bellen als ze met een labelprobleem zitten. 

Welk product uit je webshop is je favoriet? 
Ik heb natuurlijk alle producten voor mijn kindjes in de schuif liggen en gebruik ze ook allemaal. Maar het product dat me telkens het meeste voldoening geeft, zijn de inplaklabels. Deze stickertjes kan je kleven op de wasinstructie-etiketjes van je kledij (of op niet pluizende ondergronden zoals kway) en ‘t is klaar.  Geen strijkijzer nodig: ze mogen mee in de wasmachine en droogkast. Nieuwe jas vergeten te labelen? inplaklabeltje er op en klaar: 2 sec!

Ook fan van de labeltjes? Misschien kan je er al bestellen voor als je kind op kamp of speelweek gaat deze vakantie of al voor volgend schooljaar? Ik mag van Annelies 10% korting geven aan jullie. Met de couponcode ‘leukewereld’ kunnen jullie zoveel bestellen als jullie willen met 10% korting!

xxx
Lobke

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Alexa Op 't Land
    mei 29, 2014 at 4:12 pm

    wat handig zeker alsj e kinderen thuis hebt dan weet je precies wat van wie is!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.