0
Uncategorized Zelfgemaakt

DIY: workshop Jacob broek en dinostaart

Omdat Kobes naam afgeleid is van Jakob, werd het hoog tijd dat ik eens een echte chique Jacob boek  leerde maken.

Pieke Wieke geeft leuke workshops Jacob Broek dus schreef ik me in en ging ik gisteren een gezellige namiddag naaien. Lieve heeft dat echt fantastisch goed gedaan, ik heb ongelooflijk veel bijgeleerd en ging met een proper afgewerkte chique groene Jacob broek naar huis! Bovendien vind ik haar concept fantastisch, ik hoefde niets mee te nemen want alles stond mooi klaar in haar workshopruimte (= een droom voor elke naaister!). Zelfs stof en paspel kon ik ter plekke kiezen. Ik kreeg bovendien al een glimp te zien van haar stofjes voor haar webshop die binnenkort opent én kreeg haar allereerste stoffencollectie voor Soft Cactus te zien. Kortom, een namiddag om nooit te vergeten! Dankjewel lieve Lieve, ben blij dat ik jou eens in het echt ontmoet heb!

Deze ochtend begon ik samen met mijn Lief (jawel, hij heeft ook een creatieve geest!) aan een heuse dinostaart met een restje groene stof en groene vilt. Ik had dit een tijdje geleden al eens op Pinterest gezien en ook bij haar vond ik een leuk voorbeeld. Resultaat? Op een uurtje was dit in elkaar gestikt en Kobe heeft er vandaag al uuuuuuuren mee gespeeld. 
Kobe gaat helemaal op in zijn rol als dino 🙂

Stof: groene gabardine bij Pieke Wieke
Turkoois paspel aan de zakjes en knopenelastiek bij Pieke Wieke
Retro groen truitje van Blender Vintage Shop

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Seija Metime
  februari 2, 2014 at 4:04 pm

  En de dinostaart past supergoed bij de pas gemaakte Jacob broek.
  De stoffencollectie van Pieke Wieke ziet er ook veelbelovend uit.

 • Reply
  Lieve
  februari 2, 2014 at 7:07 pm

  Wat staat de broek hem goed. Om maar te zwijgen over die dinostaart 😉
  Het was ook voor mij een heel gezellige middag. Het was zeker leuk jou eens te ontmoeten.

 • Reply
  Anja Neirynck
  februari 2, 2014 at 7:40 pm

  Hier se, Kobe met zijn ‘werkbroek’ :-). Echt mooi gedaan Lobke!!

 • Reply
  hilde@home
  februari 2, 2014 at 8:05 pm

  Mooi gedaan!!! En een fel bazeke, die Kobe! Van die windpokken heeft hij precies niet al te veel last… Gelukkig maar!

 • Reply
  Khadetjes
  februari 3, 2014 at 8:01 am

  Schoon broekske, dat zag er een fijne namiddag uit.
  En die dinostaart, die klik ik maar snel weg voor er hier ook eentje besteld wordt 😉

 • Reply
  Emma en Mona
  februari 3, 2014 at 8:06 am

  zalig!

 • Reply
  Stan nel
  februari 3, 2014 at 10:01 am

  Oh je hebt de workshop al gedaan, zie ik. Tja, ik ben ook niet van de snelsten hé! Het zal wel superleuk geweest zijn…

  • Reply
   Leuke Wereld
   februari 3, 2014 at 3:40 pm

   ik had weinig reacties op de workshop hier, daarom heb ik last-minute ingeschreven bij Pieke Wieke zelf. Maar binnenkort wil ik die in samenwerking met haar nog wel eens organiseren indien je dat graag wenst?

 • Reply
  Mamadammeke
  februari 7, 2014 at 6:47 pm

  Leukerds!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.