0
Uncategorized

‘t Is weer voorbij…

Afgelopen week hebben mijn Lief en ik verschrikkelijk hard genoten van ons gezinnetje. We hadden dat echt nodig na de afgelopen drukke maanden: tijd voor ons en onze kindjes. En een mens heeft niet veel nodig om content te zijn. Een weekje in een bungalowpark bij onze Noordeburen tussen de natuur waar onze Kinders zich lekker konden laten gaan was al genoeg om even te onthaasten. De foto’s zeggen meer dan wat ik er over kan schrijven, geniet zelf maar even mee van al dat moois…

Kobe zijn laatste dag als tweejarige :-). 
Voor zijn verjaardag planden we een dagje Efteling.

Zijn echte verjaardagsfeest is pas morgen, maar ook op vakantie 
zorgden we voor een lekkere taart met 3 kaarsjes!

En ons meisje, die is dolblij met haar loopwagentje.
Nog een leuk plekje ontdekt in de Speelboerderij:
Terwijl ik zelf keihard aan het genieten was van intense vreugdemomenten op vakantie, een dagje in de Efteling, kreeg ik telefoon dat mijn lieve collega die zelf pas mama was geworden in haar slaap overleden is. Ik heb er zelfs geen woorden voor om te omschrijven wat er toen door me heen ging. Ik krijg er weer kou van. Waarom zij? Ze is nog zo jong (26 jaar), in de fleur van haar leven, een modelcollega, altijd goedlachs en altijd behulpzaam! Een mama waar iedereen van droomt. Mijn gedachten zitten zo hard bij haar dochtertje, hoe erg moet het zijn om geen mama meer te hebben als je nog zo klein bent? Ik denk dat ik het pas ga beseffen als ik terug aan het werk ga hoe hard ik ze zal missen. Elke keer als ik haar zag vroeg ze hoe het mijn mijn kindjes ging. Het verdriet en ongeloof is enorm groot!
Op zo’n momenten besef je pas dat het leven keihard is en het noodlot keihard kan toeslaan, dat de verkeerde mensen moeten gaan, dat je van elke dag moet genieten, elkaar graag moet zien en vooral moet genieten van de kleine dingen want het kan morgen gedaan zijn. Ik ga je nooit vergeten Marieke, jij hebt een mooi plaatsje in mijn hart. <3 p="">

Met het slechte nieuws in mijn gedachten, hebben we toch nog zoveel mogelijk leuke dingen proberen doen op vakantie. Omdat onze kindjes het verdienden en omdat Marieke dat zelf ook zo zou gewild hebben. Daar ben ik zeker van!

We bereiden ons voor op Kobe zijn verjaardagsfeestje morgen en de eerste schooldag maandag. Ik voel mij een gelukkige mama dat ik dat allemaal mag meemaken…

Liefs,
x

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Sheena
  augustus 31, 2013 at 3:42 pm

  Het zag er een hele fijne vakantie uit 🙂
  Maar dat nieuws op het einde is om stil van te worden …. Zo jong nog 🙁

 • Reply
  Liesellove
  augustus 31, 2013 at 6:02 pm

  Verschrikkelijk dat nieuws… Maar het maakt inderdaad des te meer duidelijk dat we nu moeten leven i.p.v. morgen. Sterkte! Liefs!

 • Reply
  Twee emmerkes water
  augustus 31, 2013 at 7:19 pm

  veel sterkte! daar word ik helemaal stil van…

 • Reply
  emmel-prutsemieke
  september 1, 2013 at 5:27 am

  Wat erg van je collega, 26 dat is piepjong

 • Reply
  Mademoiselle Adinda
  september 1, 2013 at 6:39 am

  *Slik* wat super erg van je collega! Veel sterkte! :'(

 • Reply
  Birte
  september 1, 2013 at 9:14 am

  Was jouw collega een West-Vlaamse? Ik heb gisteren hetzelfde verhaal gehoord van een vriendin van me… Heel veel sterkte in elk geval!

  • Reply
   Leuke Wereld
   september 1, 2013 at 5:48 pm

   Hey Birte, Marieke was inderdaad van Kortrijk. Het zal dus wel over dezelfde persoon gaan. Vreselijk verhaal hé 🙁

 • Reply
  hilde@home
  september 1, 2013 at 10:11 am

  Vreselijk … soms denk je toch echt wel dat het niet eerlijk verloopt in het leven hé… Inderdaad proberen intens genieten van het leven! Je vakantiefoto’s zagen er alvast gezellig uit!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.