0
Uncategorized

Bloggers: Verenigt uzelve en kom naar de grote Blogameetup @ Wasbar

Toen ik voor de tweede keer zwanger was, werd tegelijkertijd mijn blogkindje Leuke Wereld geboren. Ik wilde zo graag dat fantastische gevoel van leven in mijn buik neerpennen en aan de wereld verkondigen. Alleen al daarvoor zou ik nog eens zwanger willen zijn. Leuke en minder leuke reacties van andere mama’s die zich herkenden in mijn verhalen, deden mij alleen maar meer goesting krijgen om te blijven schrijven over alle bijzondere dingen die ik spotte binnen en buiten mijn gezin. Wie beweert dat bloggen asociaal is, heeft het grondig mis! Bijna twee jaar na de geboorte van mijn blog, heb ik het gevoel dat ik ongelooflijk interessante vrouwen heb leren kennen die ik anders nooit had ontmoet. Is dat niet geweldig? Tijd om ze allemaal één voor één in het echt te ontmoeten!
En daar was eind vorig jaar de geweldige Soetmin van de geweldige blog Verne & Jasper (ik noem haar geweldig omdat ik haar naar aanleiding van een interview over seks heb geïnterviewd en ze in het echt nog geweldiger is dan op haar blog :-)) met een idee! Bloggende werkende moeders, huisvrouwen, naaisters, schrijfsters, fotografen, reisblogsters…noem maar op, zitten constant elkaars posts te lezen en hebben het gevoel elkaar al te kennen (wat op zich geweldig is!), maar hebben elkaar nog nooit in het echt gezien. Dus kom vanachter je computer, Ipad of smartphone, kom uit je kot en doe mee aan onze grote bijeenkomst van enthousiaste bloggers!
8 maart 2014 om 18u in de Wasbar in Antwerpen.
Inschrijven kan hier
Ik kijk er alvast keihard naar uit!
Wees snel want het aantal plaatsen is beperkt!

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Susan van der Zwaag - Sondeyker
  februari 6, 2014 at 2:53 pm

  Wow wat leuk een Belgische blogmeeting! En 120 plekken wowww! Hoop dat jullie een fantastische blogmeeting gaan krijgen en elkaar gaan herkennen. Wij hebben in oktober eentje in het klein gedaan (zo’n 17 vrouwen denk ik…bij Esther van Espiratie) en die was voor herhaling vatbaar! Heel veel plezier! Warme groetjes van Susan

 • Reply
  CreativEls
  februari 6, 2014 at 7:01 pm

  Mij zal je ontmoeten, Lobke want ik ben al ingeschreven. Ik vind dit een fantastisch initiatief !
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

 • Reply
  emmel-prutsemieke
  februari 6, 2014 at 7:13 pm

  En wat is er inbegrepen in die 20 euro?

 • Reply
  Juffra Toertjes
  februari 6, 2014 at 10:57 pm

  Ik zal er ook zijn!
  🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  februari 7, 2014 at 8:33 am

  Een leuk idee! Veel succes!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.