0
Uncategorized

Online mama #7

Of ik lang iets kan volhouden? Ja hoor, meestal wel! Tenzij ik het echt niet graag doe. Maar omdat online lijstjes verzamelen het liefste is wat ik doe, krijgen jullie van mij de zevende editie van de dingen die ik online gevonden/gedaan heb tijdens de eerste week van 2014.

Instagrammen is iets wat ik elke dag liever en liever doe en is ook de app die ik het eerste check als ik ‘s morgens op sta. Het is ook zo leuk omdat er zulke leuke spelletjes gespeeld worden, zoals bijvoorbeeld #widn wat hetzelfde betekent als What I am Doing Now en waarbij je dat ook aan anderen vraagt. Of #throwbackthursday waarbij je een foto plaatst van vroeger of watdacht je van #365daysoflittlehappiness? Hier vind je trouwens leuke hashtags voor elke dag van de week.

Vandaag heb ik zelf een spelletje gelanceerd: #dingendiefijnzijn 100 dagen lang volhouden. Vanaf vandaag post ik elke dag een foto van iets of iemand in een straal rondom mij dat fijn is, gewoon om te bewijzen dat er elke dag wel iets leuks gebeurt. Carpe Diem. Zij en zij doen al mee, wie volgt?

Dit is mijn eerste foto #dingendiefijnzijn of hoe fijn het is om op woensdag zelf aan de schoolpoort te kunnen staan om Kobe af te halen.

Dat er een verschil is tussen vrouwen en mannen, wordt voortaan blootgelegd op Instagram en wel hier. Haha, herkenbaar?

Ook online waren er weer heel wat leuke dingen te spotten:
20 kinderen die verstoppertje spelen winnen of hoe spelen jullie verstoppertje met jullie kadeekes?
– omdat niet alleen moeders creatief kunnen zijn, deze creatieve vader geeft zijn zoontje de leukste tekeningen mee voor zijn lunch
– een familie die al 22 jaar lang dezelfde foto nam, dat is nog eens een idee?
– te schattig is dit kleine meisje die zichzelf elke dag in slaap tekent, misschien een idee voor onze grootste kadee in plaats van ‘s avonds 7 keer naar beneden te komen met telkens een ander excuus.

Een app die ik dringend eens wil testen is Fidme, waarmee ge dus al uw klantenkaarten en kortingsbonnekes in je aaiphone kan steken. Als dat werkt, ben ik een gelukkig mens, want nu ben ik altijd wel ergens een klantenkaart of bonneke vergeten. Deze week installeerde ik ook Over waarmee je tekst over je Instagram-foto’s kan zetten. Deze 10 apps helpen je om je goeie voornemens vol te houden. Ik zoek nog een app die mij helpt om meer water te drinken, want dat is volgens mij het enige dat echt werkt om te vermageren.

Verder vond ik dit nog een interessant artikel, en omdat ik eindelijk uit het babytijdperk ben, wil ik 2014 uitroepen tot het jaar van mijn slaap! Mijn monstertjes hebben dat goed begrepen, want afgelopen kerstvakantie sliepen ze allebei bijna dagelijks tot 9u en soms zelfs tot half 10! Hoera!

You Might Also Like...

8 Comments

  • Reply
    Liesellove
    januari 8, 2014 at 8:51 pm

    Nieuwe verslaving #check 😉

  • Reply
    Jess Cee
    januari 8, 2014 at 9:45 pm

    Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  • Reply
    Jess Cee
    januari 8, 2014 at 9:46 pm

    Al een eindje mijn verslaving 🙂 #maaktmeblij

  • Reply
    ktrn
    januari 9, 2014 at 8:46 am

    Die 10 apps zijn echt wel de moeite, thx!

  • Reply
    Sarah
    januari 9, 2014 at 9:28 am

    😀 voor de kleren in die 22 jaar foto’s.

  • Reply
    Céline
    januari 9, 2014 at 3:20 pm

    Fijn, ik doe mee met 100 dingen die fijn zijn. Vorig jaar nog een boek “365 thing I am grateful for in 2013” gestart en zeer goed begonnen, elke dag iets geschreven of foto’s geplakt, tot de geboorte van ons dochter in maart, toen verdween de tijd daarvoor als sneeuw voor de zon 🙂 Op papier dus niet gelukt, op mijn trouwe vriend de iphone moet dat zeker wel lukken!
    Je boek trouwens in quasi 1 ruk uitgelezen en nu tracht ik de tijd te vinden al die nuttige tips en vooral apps eens uit te proberen 🙂

  • Reply
    Anonymous
    maart 3, 2014 at 3:45 pm

    Hallo,

    Ik ben Lana, ik geef uit legitieme, geregistreerd, en beveiligde lening aan mensen die we geven lening aan bedrijven en particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, kerken en bedrijven. en allerlei organisaties en mensen. heb je een financieel probleem? en u behoefte aan financiële oplossing nodig? Lening is de beste oplossing voor al uw financiële vrijheid problemen, onze leningen zijn makkelijker, goedkoper en sneller. Contacteer ons vandaag nog voor uw krediet, wij bieden lening tegen het tarief van 2%. Dus als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op dit moment via e-mail (lanalutar009@gmail.com) lager is dan de lening aanvraag formulier in en weer terug naar ons

    Volledige naam: ______
    Benodigd: ______
    Land: ______
    Telefoonnummers: ______
    Duur: ______
    Maandelijks Inkomen: ______
    Burgerlijke staat: ______
    Geslacht: ______
    Doel van Lening: _______
    Heeft u spreken of horen Engels: ______
    Heb je al eerder toegepast: ______

    Dank u voor ons te kiezen.
    Met vriendelijke groet,
    Lana

  • Reply
    Anonymous
    mei 19, 2014 at 3:03 am

    Wij verlenen harde geld lening

    Wij verlenen harde geldleningen en alle andere soorten van leningen, met een rente variërend van 3% – 5%. Wij verlenen van leningen Nation Wide, variërend van 1.000,00 tot 100 miljoen USD / LB / EURO. Wij financieren 100% en met een LTV van 75% -85% op eigendomsverwerving.

    Wij bieden de volgende soorten van Hard Geld Lenen:

    Hard Geld Lening; Lijn van het krediet,
    Commerciële Hard Geld Lenen
    Persoonlijke Hard Geld Lenen
    Zakelijk Hard Geld Lenen
    Investeringen Hard Geld Lenen
    Ontwikkeling Hard Geld Lenen
    Overname-Leningen Equipment Leasing
    Start-up Leningen Commercieel Vastgoed Leningen
    Inventarisatie Leningen Ongedekte Lenen
    bouw leningen
    Debiteuren Leningen Lines of Credit
    Factoring Warehouse Financiering
    machines Leningen
    Working Capital Leningen Vloeren Lines
    Agrarische Leningen, International Loans
    Purchase Order Financiering: vrijwel elk type BUSINESS LENING
    E.T.C. ..

    Indien u interesse hebt contact met ons op via e-mail; fredlenders01@gmail.com

    Regards
    De heer Fred Finnen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.