0
Uncategorized

Het is vrijdag…tijd om even stil te staan

“Woohooooooow it’s friday! Oh wait, I am a mom.” Deze herkenbare quote zag ik daarstraks op mijn Facebookfeed voorbij schuiven via deze fijne blogmadam en ik bedacht mijzelf dat het zo waar is!

Sinds ik twee lieve kindjes hebben, bestaan er GEEN weekends meer voor mij. Ah nee, want wie staat er om 6u ‘s morgens aan mijn bed? U raadt het al! En wie gilt er om 7u om haar pap? Ook dat hebt u goed geraden! Uitslapen? Ik? Nee, dat is al minstens 2,5 jaar geleden! Weet je dat ik dat zelfs niet meer kan zelfs als ik het eens mag?
Ook op deze fijne vrije vrijdagavond, ben ik niet zo vrij als vroeger. Na 3 dagen alleen thuis te zijn met mijn twee lieve spruiten ben ik eerlijk gezegd moe(der) dan dat ik ben gaan werken. Ik heb dan ook 3 volle dagen in dienst gestaan van…soms heb ik het gevoel dat ik geleefd wordt. Kennen jullie dat gevoel? Na het verversen van de zoveelste pamper, het warm maken van de zoveelste pap, de honderdste poging om Kobe zindelijk te krijgen, alweer zonder succes. Artikels schrijven doe ik soms al mét Kinders op mijn schoot. Zelfs op mijn gemak op ‘t gemak zitten, lukt niet meer. Of rustig mijn eigen eten opeten? Of gewoon eens 5 minuten neerzitten en me-time nemen? OMG! I am a busy mum! Maar waarschijnlijk niet de enige. Wegens gebrek aan babysits, nam ik mijn Kinders vandaag zelfs mee naar een interview :-). 
Tot zover mijn klaaguurtje. En ik mag daar eigelijk niet over klagen, want ik heb er zelf voor gekozen om mama te worden. En wat je er voor terugkrijgt is onbetaalbaar, klinkt cliché, maar is zo waar.
Hoog tijd voor een grote zak chips! Want het is vrijdag en ik heb het toch wel verdiend zeker?
Gelukkig ben ik die moeilijke momentjes altijd snel vergeten. Zeker bij het zien van deze plaatjes…
Happy Girl
Nieuwe oven = tijd voor cupcakes
Flinke eter!
Kobe mee op interview @ volkstuintje
Frauke haar eerste zwembeurt = succes!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sheena
    mei 22, 2013 at 7:36 am

    Heel herkenbaar 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.