0
Uncategorized

En toen werd je 10 maanden

Lieve Frauke,

www.milestonebabycards.com

Het is zo enorm druk geweest de afgelopen maand ten huize Van Ael – Gielkens, dat ik er bijna niet bij stil heb gestaan dat ik ondertussen al een tienmaandertje in huis heb!
Volgens Google vergt jouw toenemende mobiliteit en mentale nieuwsgierigheid steeds meer energie. Van die mobiliteit is nog niet veel sprake, je begint wel de eerste pogingen te ondernemen om vanuit zitstand in lig-of kruipstand te komen, maar dan val je om en begin je te krijsen dus ver geraak je eigenlijk nog niet :-). Dat komt wel meisje, nog even geduld! Je mentale nieuwsgierigheid, die is anders wel sterk aanwezig. Ongelooflijk wat jij allemaal begint op te merken, je bent er echt bij, ik begin eindelijk het gevoel te hebben dat ik nog een echt kindje in huis heb. Je begint er steeds meer bij te zijn in deze leuke wereld en maar goed ook.

De eerste echte babyspullen heb ik ondertussen weggegeven aan andere pas bevallen moederkes of mama’s in spe, de Maxi Cosi is sinds gisteren buiten gebruik en jij rijdt voortaan als een echte grote dame mee in de autostoel.

Ook jouw tetter staat geen seconde stil. Al een tijdje komen er geluiden als ‘papa’, ‘ba’ en ja zelfs ‘mama’ uit jouw kleine schattige mondje. Je hebt inderdaad ‘mama’ gezegd, misschien nog niet bewust en nog niet gekoppeld aan mij, maar je hebt het toch gezegd ne!


En nog iets waar ik als mama ongelooflijk blij van wordt, is dat jij nog steeds die schone slaapster bent van in het begin. Nu word je helemaal niet meer wakker sinds je alleen op een kamertje slaapt. Van 19u tot 7u slaap jij het klokje rond. Dat ik vandaag een oververmoeide moeder ben, is dus zeker niet jouw
schuld, integendeel.
En iedereen die op jou past, wordt blij van jou! Een echt content kindje! Jij bent echt schatje en ik mag jouw mama zijn, dat is fantastisch toch!
Heel veel liefs, 
jouw loving mummy
x

Ps: nog enkele prachtkiekjes van jou om te bewaren en te koesteren voor later…You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Jenneke van Maurik
  mei 3, 2013 at 4:42 pm

  ohooooooooooooooooooooo wat een lekker ding van 10 maanden jong ♥

  liefs jenneke

 • Reply
  Mademoiselle Adinda
  mei 4, 2013 at 6:06 am

  Leuke foto’s! En wat worden kleintjes toch zo snel groot! šŸ˜‰

 • Reply
  Arja van Garderen
  mei 11, 2013 at 2:42 pm

  Wat een mooie foto’s!
  Ga ik je volgen!

  Liefs Arja

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.