0
Uncategorized

Leuke plekjes met kids: wandeling in Tervuren

Toen ik zelf nog een klein meisje was, gingen we vaak wandelen in het Zoniënwoud. Nu ik zelf mama ben, geniet ik des te meer van een wandeling in de natuur. Op geweldig initiatief van mijn eigen mama, gingen we gisteren een grote wandeling maken van 9km in het Zoniënwoud rond het Park van Tervuren: de Zevenster. Een echte aanrader voor grootouders, ouders en kids:

Alweer een voordeel van borstvoeding geven: je kan het altijd én overal geven. Deze keer dus open en bloot in het Zoniënwoud aan de Zevenster.

Het Spaans Huis in het Park van Tervuren werd ondertussen helemaal gerestaureerd. Ideaal om er te genieten van een natje en een plaspauze. Ook leuk is dat je er kan genieten van lekkere streekproducten.
Voor wie nog eens iets leuks met kids wil doen, is het Afrikamuseum in Tervuren een leuk ideetje. Misschien een volgende keer, wanneer onze Kobe alweer wat groter geworden is?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.