0
Uncategorized

En toen werd je al 6 weken!

Lieve Frauke,

Terwijl de lasagne in de oven staat te pruttelen voor het avondeten, je Grote Broer zijn middagdutje aan het doen is, jij alweer aan het dutten bent, mijn Lief alweer aan het werken is – tussen de was en de kuis door – tussen het maken van de offertes en facturen voor mijn Lief, hou ik mij eraan om de wekelijkse brieven naar jou te schrijven. Want later, als je groot bent, wil ik jou dit allemaal kunnen laten lezen…misschien breng ik wel een boek uit over en voor mijn kindjes? Een droom die werkelijkheid zou worden!
Multitasking Mum is here! Sommige mensen vragen mij hoe ik het allemaal rond krijg met mijn twee mini’s? OK, ik geef toe, soms is het echt heavy, wanneer jij en je Grote Broer het samen aan het uitschreeuwen zijn bijvoorbeeld. Terwijl ik jou aan het voeden ben en je Grote Broer de strafste stoten probeert uit te halen om aandacht te krijgen. Maar achteraf kan ik er gelukkig altijd mee lachen :-). Relativeren moet ik leren.
Morgen ben je al 6 weken! De tijd vliegt veeeeeeeeel te snel. En jij wordt echt al een knappe griet Frauke! Zie je stralen met je grote oogjes en je rosse haartjes. Af en toe begin je zelfs al een beetje te lachen. En wij genieten hier elke dag, want op je 6 weken drink je als een echt natuurtalent van mijn borsten. Buiten wat reflux en krampjes af en toe, valt het huilen nogal mee. En oh ja, ik moet je nog bedanken Frauke. Voor de lange nachten! Jij bent echt een schone slaapster, want je wordt maar één keer meer wakker! Inderdaad, maar één keer! En dat al op zes weken! Zo blijft je mammie er overdag ook nog een beetje deftig uitzien. Dus overschakelen op flesjes hoeft voor ons nog lang niet, mijn borsten gaan nog lang niet met pensioen. Word jij maar lekker groot met mama’s lekkere melk!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kim
    augustus 16, 2012 at 10:45 am

    WAT een knap dametje! Lekker genieten deze periode en tijd van je leven…..het gaat zo snel he? 🙁

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.