0
Uncategorized

Happy Boobs Make Happy People

Ja, ik ga opnieuw borstvoeding geven!

Bijna 20 maanden geleden werd ik voor de eerste keer mama van een prachtige zoon. Toen ik pas bevallen was, hapte hij meteen naar mijn borst en hij wilde er zelfs niet meer vanaf! Ik herinner me dit mooie moment nog als gisteren. Hij had 9 maanden in mijn buik gezeten en dan gebeurde dit, zalig gewoon!
Zo heb ik 8 maanden lang borstvoeding gegeven met volle overtuiging, wat niet altijd een evidentie was, want van sommige mensen uit mijn omgeving kreeg ik vaak reacties dat het toch wel welletjes was geweest. Toch kies ik opnieuw voor borstvoeding en zeg ik uit volle borst(en) JA!
Ik kijk al uit naar het ogenblik dat mijn kleine meisje zal aanhappen. En of het opnieuw zo goed zal lukken als vorige keer?
Ter goede voorbereiding op deze mooie periode, ben ik vandaag samen met mijn mama naar dé borstvoedingswinkel van België geweest: Boobs ‘n Burps in Antwerpen. Eerst en vooral wil ik een dikke proficiat wensen aan Roeline, de bedenkster van deze winkel, die ik vorig jaar nog heb geïnterviewd voor Steps, want al vanaf het eerste ogenblik dat ik deze winkel binnenstapte, was ik al verkocht. Wat een concept! Dit was waar ik vorige keer ook naar op zoek was. Ik werd er hartelijk ontvangen door twee lieve dames die mij met raad en daad hebben bijgestaan bij de keuze van de juiste beha’s. Ik heb er mij meteen drie aangeschaft omdat ik toch weet dat ik er goed mee zal zijn, een ware investering voor mijn melkfabriekjes!
En ik voel het al: Happy Boobs make Happy People!
You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.