0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Wij gaan naar de Family Rave Party!

Discoparty in de living! Dancemoves op de salontafel! Of echte dancebattles tussen broer en zus, het is hier wekelijkse (soms zelfs dagelijkse) kost haha! Toen ik Kobe en Frauke vertelde dat zij binnen twee weken SAMEN MET MAMA EN PAPA naar een dance party gaan, sprongen ze een gat in de lucht! Ha jaaaaa, nu vinden ze dat natuurlijk nog supercool om samen met hun ouders te gaan shaken (waarschijnlijk is dat binnen 10 jaar heel wat minder!), genieten dus nu het nog kan nietwaar?

Een fuif samen met mama en papa? Hoe kan dat? Wel, heel simpel, want MAISON SLASH ORGANISEERT VOOR HET EERST EEN FAMILY RAVE PARTY in de Kruitfabriek in Vilvoorde en wel op zondag 26 november. Anne en Ingrid, jullie zijn toch echt geweldig, want wat een cool idee om samen met je kinderen te fuiven.


Een Family Rave Party is een dikke vette fuif voor ouders én hun kinderen. Beeld je het volgende in: neon, neon en extreem veel fluo. Vet goeie muziek waarop je ook samen los zou gaan thuis in de keuken. (Denk Michael Jackson én Justin Bieber. Misschien zelfs een Yves De Ruyterke. Uiteraard ook Boef en ‘Kind van de Duivel. ha!) Overigens, ook niet onbelangrijk: er zijn cocktails én mocktails. En keiveeeeeel stoere activiteiten!

Klinkt geweldig toch?
Wij zijn alvast fan en tellen de dagen af naar zondag 26 november!

Jullie komen toch ook hoop ik?
Tickets kunnen jullie alvast hier bestellen!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.