0
Uncategorized

Win een duoticket voor de La Maison DIY Fashion Fair

Sunny Pants met stofje Liesellove
Ik verklapte jullie eerder hier al waarom ik zo’n fan ben van het La Maison Victor-magazine
Ik maakte de Candy-jurk voor Frauke en de Sunny Pants is ondertussen een topper in mijn kleerkast, ik maakte al drie exemplaren en ik wacht op dit stofje voor een vierde. Ik ben fan!
En weten jullie wat leuk is? Tijdens het weekend van 20 en 21 september brengt La Maison Victor je de allereerste editie van de DIY Fashion Fair met heel veel creatieve kraampjes, workshops en leuke lezingen! Ik ging er sowieso al naartoe omdat mijn leuke werkgever Femma (Oh I love my job!) er zal staan met een kraampje, maar wat nog leuker is dat ik twee tickets mag weggeven. Ik mag dus een lief bloglezertje gelukkig maken om samen met een vriendin naar de DIY Fashion Fair te komen en misschien komen we elkaar wel tegen daar in Hasselt? Ik kijk er al naar uit!
Wat moeten jullie hiervoor doen?
Laat in een reactie op mijn blog weten wat jij zo leuk vindt aan La Maison Victor en waarom jij dat duoticket MOET winnen! Wanneer ik terugkom uit vakantie op 1 september maak ik de gelukkig winnares bekend.
PS: La Maison Victor-fans moeten zeker ook een bezoekje brengen aan de Leuke Mamamarkt die ik organiseer op 30 november 2014 want de eerste 100 bezoekers krijgen een goodiebag waarin een La Maison Victor-magazine zal zitten. Als dat geen goed nieuws is?

You Might Also Like...

60 Comments

 • Reply
  van Jansen
  augustus 21, 2014 at 7:25 am

  Ik wil, ik wil, ik wil!

 • Reply
  Twee emmerkes water
  augustus 21, 2014 at 7:27 am

  : πŸ™‚ daar ga ik dolgraag naartoe!

  • Reply
   Twee emmerkes water
   augustus 21, 2014 at 7:28 am

   ohja ik vind LMV zo leuk omdat er voor iedereen wat instaat: voor de vrouwtjes, kids, wederhelft, crafty dingen…

 • Reply
  Severine Rinckhout
  augustus 21, 2014 at 7:32 am

  Ik zou heel graag een duoticket winnen. Om er stofjes te voelen en te ruiken. Om er een leuke workshop te volgen. Om er met andere naai(st)ers van ideeën te wisselen. Omdat…. het gewoon keitof gaat zijn. πŸ™‚ Met een ticket ga ik eindelijk mijn man kunnen overtuigen om deze afstand te doen (Gent-Hasselt) en zijn er meer centjes om te kopen.

 • Reply
  Cindy Godts
  augustus 21, 2014 at 7:40 am

  wil ik voor geen geld missen…
  Jouw sunny pants is weer prachtig, ik zal er mij duidelijk toch ook eens moeten aanzetten
  MamaCin

 • Reply
  Sanne Vanwelkenhuysen
  augustus 21, 2014 at 7:41 am

  ik zou als beginnende naaister supergraag de tickets winnen om nieuwe stofjes te vinden, hopelijk een workshop te kunnen volgen en gewoon omdat ik La Maison Victor een super tijdschrift vind voor beginnende naaisters als ik alsook voor naaisters met meer ervaring! Ik vind er leuke dingen in voor zowel mijn dochter, mijn zoontje en voor mezelf! Geen oubollige patronen, maar helemaal van deze tijd! Superactie! En de leuke mamamarkt staat in mijn agenda gepland! πŸ™‚

 • Reply
  An Van Gestel
  augustus 21, 2014 at 7:46 am

  Dat zou ik wel graag willen willen, in La Maison Victor vind ik niet enkel patronen voor mij,maar ook voor mijn man en zoon en dat is wel leuk. Als ze nu ook nog eens een fashion fair organiseren, daar wil ik de sfeer wel gaan opsnuiven en inspiratie opdoen voor de komende maanden.

  De leuke mamamarkt was vorig jaar zo leuk, deze staat genoteerd in onze agenda!

 • Reply
  Nicole Heuten
  augustus 21, 2014 at 7:48 am

  oooh zou superleuk zijn om samen met mijn mama en mijn dochtertje van 9 te gaan!! drie generaties die dol zijn op naaien!

 • Reply
  Sarah Van Leuven
  augustus 21, 2014 at 7:52 am

  Ik zou het graag willen winnen omdat ik mijn eerste stapjes in het naaien heb gezet met La Maison Victor, omdat ik er naast leuke patronen ook leuke artikels in kan lezen met ontwerpers … En omdat het me het boek Mijn tas heeft leren kennen, waar ik even aan verslaafd ben als aan LMV zelf πŸ™‚

 • Reply
  andaloes
  augustus 21, 2014 at 7:53 am

  Wat leuk is aan LMV is dat ze haalbare, patronen hebben. Patronen voor mannen, kinderen en vrouwen in 1 boekje en wat ik bij sommige andere naaiboekjes heb (btw LMV vind ik een magazine) is dat ik er maar één tof ding in vind.
  Waarom ik vind dat ik moet winnen? Anders ga ik niet. Hasselt is nogal ver en eigenlijk zou ik moeten helpen met verbouwen van ons huisje…

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  augustus 21, 2014 at 8:00 am

  Graag, heel graag wil ik naar die fair. Waarom? De bergen inspiratie en de fijne mensen die ik er hoop tegen te komen.

 • Reply
  Tapijt Verhalen
  augustus 21, 2014 at 8:03 am

  wat ik leuk vind aan LMV: mijn oma van 93 heeft me al enkele kneepjes van het vak geleerd, en ook mijn mama heeft al vele uurtjes aan mij gespendeerd en dit allemaal met ondersteuning van …La Maison Victor. Waarom ik deze tickets graag zou winnen: mijn mama is op 21 september jarig en ik zou haar heel graag op deze manier willen bedanken voor de energie, tijd en geduld ;-). Alvast bedankt!

 • Reply
  over mirameisjes en briekieboys
  augustus 21, 2014 at 8:15 am

  Ik vind LMV zo goed omdat er echt voor elk wat wils instaat met een duidelijke uitleg. Waarom ik de tickets graag in de wacht zou willen slepen, is dat ik er mijn zus mee zou willen verrassen die in september voor een maand terug naar België komt en wij beiden verzot zijn op naaien.

 • Reply
  Lieke // A Bouquet of Buttons
  augustus 21, 2014 at 8:17 am

  Oh zo tof! Ik wil graag het duo ticket winnen, dan kan ik er met mijn mama naartoe gaan πŸ™‚

 • Reply
  Madelief
  augustus 21, 2014 at 8:21 am

  Ik zou zo graag omdat het gewoon het beste tijdschrift is dat de laatste maanden op de markt gebracht is!!!

 • Reply
  kellycornelis
  augustus 21, 2014 at 8:42 am

  Ik wil ze wel winnen! Geen inkom betalen = extra geld voor stofjes en andere naaispullen πŸ˜‰
  Wat ik zo leuk vind aan LMV? Ik heb ermee leren naaien! Met de duidelijke tutorials en als het echt niet lukt heb je nog het stap voor stap filpmje… Plus: het is echt allin-one. Interieur, kledij, interview,… Bij mij begint de pret al als ik hem in de winkel in handen krijg πŸ™‚

 • Reply
  catjana michielsens
  augustus 21, 2014 at 8:42 am

  Ik zou graag die tickets winnen omdat zowel ik als een goede vriendin van mij beginnende naaisters zijn en dus veel zullen bijleren en ontdekken op deze fair.
  Ik sta zot van het tijdschrift omdat het patronen heeft voor bijna elke leeftijd (en maat!) en omdat alles zogoed uitgelegd is dat zelfs beginners zoals ikzelf een prachtstuk kunnen maken.

 • Reply
  chris
  augustus 21, 2014 at 8:47 am

  gewoon voor de gezelligheid, de ideetjes, de tips en wie niet waagt niet wint πŸ˜‰

 • Reply
  Eline Vantilt
  augustus 21, 2014 at 10:00 am

  Oooh, laat me alsjeblieft winnen! Dan kan ik mijn schoonmama in spe meenemen, die is even gek van stof en garen als ik. En ze is zo lief voor mij, eig de mama die ik nooit gehad heb.
  Dan kunnen we samen een dagje doorbrengen in want voor ons het paradijs is :-D!

 • Reply
  Mumendemiekes
  augustus 21, 2014 at 10:03 am

  ik ben dol op naaien, heb een vriendin die supergraag mee zou willen, en ben 2/9 jarig dusssssss ik zou er heel graag bij zijn!!

 • Reply
  annelien
  augustus 21, 2014 at 10:16 am

  Ik hou van de duidelijke uitleg en extra weetjes, die maken dat ik als beginner toch nog mooie resultaten behaal.

 • Reply
  Jess Cee
  augustus 21, 2014 at 10:27 am

  Super leuk !! Ik hou van het tijdschrift ! De patronen, de modellen van kledij, helemaal mijn ding! En het gevarieerde aanbod !! Super leuk !! Groetjes en fijne vakantie !!

 • Reply
  MadeByCet
  augustus 21, 2014 at 10:58 am

  Owh dat zou echt super zijn, even me time lekker relaxed eens bijgespijkerd worden, en zeker met dit leuke tijdschrift dat even dat ene momentje voor mezelf is in dit kinderhuishouden en daarna met de inspiratie aan de slag kan

 • Reply
  Tinne Peeters
  augustus 21, 2014 at 11:12 am

  Gewoon heaven on earth…

 • Reply
  Stan nel
  augustus 21, 2014 at 11:36 am

  Wat is zo leuk vind aan LMV? Draagbare mode voor alle soorten figuurtjes (groot, smal, dik, dun, kind of volwassene)! En ik zou graag gaan naar de fair!

 • Reply
  Sofie Verelst
  augustus 21, 2014 at 11:57 am

  ik ben nu een half jaar aan het naaien en heb de microbe goed te pakken πŸ™‚ ik kijk er enorm naar uit om inspiratie op te doen, leuke stofjes te vinden, workshops te volgen en gelijkgestemde zielen te vinden πŸ™‚
  En met 2 gratis tickets is dat allemaal eens zo leuk πŸ˜‰

 • Reply
  Mamar Vro
  augustus 21, 2014 at 12:01 pm

  oh ik wil ik wil ik wil πŸ™‚
  en ik houd van LMV voor de hele mooie patroontjes, simpel uitgelegd dus voor iedereen doenbaar! Tevens zeer leuke hippe dingetjes en modetrends/tips die er in staan. De beurs heeft zo’n leuke workshops die ik heel graag zou bijwonen!

 • Reply
  Anja VH
  augustus 21, 2014 at 12:04 pm

  Ik doe ook graag mee. LMV, staat voor: mooi uitgegeven magazine met telkens weer frisse ideeën voor klein en groot. Die DIY Fair lijkt me supertof om naartoe te gaan!

 • Reply
  Ritteke VD
  augustus 21, 2014 at 12:19 pm

  La maison Victor, hét beste tijdschrift voor zelfmaakstuff onder de zon!
  Haaaaaselt, here I come! πŸ™‚

 • Reply
  katrien vrancken
  augustus 21, 2014 at 12:26 pm

  Ik vind lmv super omdat de patronen ook voor grotere maten zijn.ik zou heel graag gaan omdat ik sinds gisteren in de plaaster lig en niks kan doen tot eind september.:-() Ik kan dan ideeen opdoen voor als ik terug achter mijn machien kan kruipen!

 • Reply
  Karla
  augustus 21, 2014 at 3:07 pm

  LMV = super voor elk geslacht, jong en oud….en goed uitgelegd

 • Reply
  la merlette blanche
  augustus 21, 2014 at 4:21 pm

  Ik MOET dat ticket winnen omdat de trein al geld genoeg zal kosten. En omdat ik zo een toffe ben natuurlijk. Mwhahaha πŸ˜‰

 • Reply
  heidike
  augustus 21, 2014 at 5:16 pm

  Sinds ik LMV heb ontdekt heb ik opnieuw zin om te creëren! Geweldig tijdschrift voor creatie voor het gezin! Voor mij een duo ticket graag zodat ik nog meer kan ontdekken. Laat maar komen Lobke!

 • Reply
  De Zuster Van
  augustus 21, 2014 at 5:21 pm

  Ik MOET dat ticket winnen zodat ik dan zo’n fijne goodie bag met dat bangelijk tijdschrift in in de wacht kan slepen!

 • Reply
  Anske Jespers
  augustus 21, 2014 at 6:27 pm

  Ikmoet de tickets winnen omdat ik …. lmv fantastisch vind! Ik heb er al enorm veel uit gemaakt en ga nog veel meer maken!

 • Reply
  MaMarieke
  augustus 21, 2014 at 6:42 pm

  LMV is echt een aanvulling op de saaiere (sorry) patroonbladen die er al zijn. Heerlijk om al te lezen, duidelijke uitleg voor het naaien ipv vaak de onleesbare beschrijvingen van andere bladen. Tja en die lezingen lijken me geweldig naast de workshops. Gewoon vernieuwend denk ik, daar rijd ik graag voor naar Belgie! Ohja en waarom ik het duoticket moet winnen? Omdat in mijn uppie 2 uur te gaan rijden enkele reis wel heel saai is…. en dus weet ik genoeg vriendinnetjes die wel mee willen met mij! en natuurlijk omdat mijn peuterdochter jouw naamgenote is Lobke! πŸ˜‰

 • Reply
  Lies bet
  augustus 21, 2014 at 7:25 pm

  Het is het eerste tijdschrift waar er altijd wel meerdere projectjes instaan die ik wil maken. Ik wil graag gaan omwille van de leuke workshops.

 • Reply
  bobbyminouch
  augustus 21, 2014 at 7:32 pm

  Wat leuk! Ik koop LMV omdat het eigentijds, modern en deftig uitgelegd staat!
  Top give-away!

 • Reply
  Seija Metime
  augustus 21, 2014 at 8:03 pm

  Omdat er gewoonweg super leuke patronen in staan! Duidelijk uitgelegd.

 • Reply
  Liselot Vallaeys
  augustus 21, 2014 at 8:14 pm

  Leuke broek met een mooi stofje! Ook ik waag mijn kans voor de tickets! Zou super zijn! πŸ™‚

 • Reply
  Liesebieze
  augustus 21, 2014 at 8:24 pm

  Ik ben ook kandidaat voor zo’n leuke prijs.
  LMV is het eerste boekje waar ik eens een patroon in vond voor mijn ventje, dat we beide mooi vinden. En het is ook een leuk tijdschrift voor onderweg. Leuk inspiratie op doen πŸ™‚
  En waarom ik moet winnen? Om een van mijn vriendinnen te kunnen verrassen. Zij is nog een groter handwerkfreak dan ik. Een leuke activiteit met lekker veel vrouwelijke hormonen in de lucht :p

 • Reply
  Tante Kaatje
  augustus 21, 2014 at 9:03 pm

  Net bezig aan een kleedje voor mijn dochter uit LMV…. nu nog een kaartje bemachtigen πŸ™‚

 • Reply
  Ivy
  augustus 22, 2014 at 6:57 am

  Dat weekend staat al geblokkeerd in mijn agenda. Met die gratis kaart zou ik zelfs 2 dagen kunnen gaan…
  LMV is zoveel meer dan een ander patronenblad !!!

 • Reply
  Nys Elke
  augustus 22, 2014 at 7:08 am

  waarom LMV zo geweldig is? Da’s echt niet moeilijk πŸ™‚ Er staan patronen in voor vrouwen, mannen EN kinderen, doe-het-zelf tips en (het belangrijkste vind ik) voor mijn kloppen de maten perfect! Ik moet (echt bijna) nooit iets aanpassen aan de patronen uit het tijdschrift…
  Die tickets zou ik heel graag willen, dan kan ik mijn mama eens meesleuren naar ginder (met een gratis ticket zal ze héél snel overtuigd zijn denk ik πŸ™‚ )
  (madebyelke.blogspot.be)

 • Reply
  nath
  augustus 22, 2014 at 8:22 am

  LMV= mijn inspiratie bron. Ik wil wel gaan: stofjes voelen, ID’tjes opdoen,…

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  augustus 22, 2014 at 9:18 am

  Klinkt goed! Wat leuk dat dat je twee kaartjes mag weggeven.

 • Reply
  Anneleen
  augustus 22, 2014 at 11:36 am

  Ik vind LMV zo fijn omdat het knappe patronen zijn + er staat voldoende en begrijpbare uitleg bij om het zelf in elkaar te krijgen!
  Voor die tickets waag ik ook graag een kansje, het lijkt me heerlijk om daar te gaan rondneuzen!

 • Reply
  Femke Korner
  augustus 22, 2014 at 11:43 am

  Als beginnend naaister wordt je van LMV gewoon gelukkig! Iedere editie staat vol inspiratie en uitdagingen die ik aan durf te gaan πŸ™‚
  Naar de fashion fair mogen gaan zou ik dus top vinden!!
  spannend spannend spannend πŸ™‚

 • Reply
  Jolien Desmet
  augustus 22, 2014 at 12:11 pm

  Leuke wedstrijd ! Ook al is het voor ons ver (West-Vlaanderen — Hasselt), toch zouden mijn schoonmoeder (jaja) en ik graag naar de fashion fair gaan. Zij is ervaren naaister, ik ben pas begonnen maar samen hopen we leuke stofjes en toffe ideetjes te scoren !

 • Reply
  Isabelle Catrysse
  augustus 22, 2014 at 4:53 pm

  LMV is voor iedereen. Zowel voor beginner als voor gevorderde. En dat maakt het net zo leuk. Waarom winnen? Dan kunnen mijn zus en ik samen naar de fair. Sistersmade bestaat uit twee bloggers dus willen we graag samen op ontdekking en leuke naai en blogideetjes opdoen.

 • Reply
  Niekv
  augustus 22, 2014 at 6:15 pm

  Wat ik leuk vind aan La maison Victor: het zijn mooie patronen in de eerste plaats en de uitleg is duidelijk. Maar wat ik er ook heel tof aan vind is dat het ook gewoon een ‘bladerboekske’ is! Soms blader ik gewoon om inspiratie op te doen of gewoon voor de gezelligheid πŸ™‚

 • Reply
  Angellekes Design
  augustus 23, 2014 at 3:28 pm

  zou wel heel leuk zijn maar is voor mij een beetje ver tenzij ik met een paar vriendinnen mee kan

 • Reply
  tinteltenen
  augustus 23, 2014 at 6:44 pm

  Ik wil! Mijn beste vriendin en ik waren te laat in te schrijven voor het Femma-naaiweekend, het was al volzet, wat waren we teleurgesteld. Dit zou een mooie troost-prijs zijn!

 • Reply
  lielebeesje
  augustus 25, 2014 at 8:30 am

  Ik val hier in herhaling, maar ik vind LMV zo tof omwille van de veelzijdigheid. En ik word gewoon al vrolijk van er in te bladeren!

 • Reply
  Kimberley Verhulst
  augustus 25, 2014 at 8:31 am

  oh ja ik wil zo graag!!!!!! meerdere creaties werden er hier al gemaakt uit LMV, echt favoriet tijdschrift!!!

 • Reply
  Katrien
  augustus 25, 2014 at 6:44 pm

  Wat ik leuk vind aan LMV: hippe projecten met duidelijke tekeningen (lang leve de tekeningen!)
  Waarom ik het MOET winnen: omdat ik er gewoon naar toe MOET gaan πŸ™‚

 • Reply
  Edje
  augustus 28, 2014 at 10:34 pm

  LMV ROCKS!!! Voor elk wat wils en goede pasvorm. Leuke patroontjes voor kids en ook (eindelijk!) eens voor ons!! Ik wil dus heeeeeel graag gaan naar de fair!!

 • Reply
  Jennifer
  augustus 30, 2014 at 7:09 am

  Lmv omdat ik er als beginnende naaister bijna alles uit maakte wat binnen mijn kunnen valt. Omdat het erg leuk bladeren en snuisteren is.. omdat de markt nog leuker zal zijn. En winnen? Simpelweg omdat ik nooit in de prijzen val!

 • Reply
  juf-Leen
  augustus 31, 2014 at 6:27 pm

  Ik wil heeel graag! Omdat LMV zo’n leuk tijdschrift is, alles is goed uitgelegd en net een tikkeltje leuker dan andere tijdschriften!

 • Reply
  Femke korner
  september 2, 2014 at 4:30 pm

  Ik jinx mijn kans om te winnen hiermee missch. Maar is er al een winnaar bekend? πŸ™‚

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.