0
Uncategorized Zelfgemaakt

DIY: 10 originele cadeautjes voor je juf/meester

Lieve Kobe,

Nog twee weken en je krijgt je diploma voor het eerste kleuterklasje. OMG! Mag ik de tijd even STOP zetten? Kleine jongens worden groot..
Tijdens het oudercontact enkele weken geleden was ik wel een hele fiere mama, want buiten een paar minpuntjes, doe jij het fantastisch goed op school! Van wie zou je dat hebben ;-)? En wedden dat je volgend jaar helemaal los komt?

Dat je het zo goed doet, is mede te danken aan je twee fantastische juffen waar je smoorverliefd op bent volgens mij. Daarom verdienen jouw juffen wel een cadeautje, nietwaar? En geen pralines of bloemen, want dat krijgen ze waarschijnlijk in tienvoud. Een zelfgemaakt cadeautje! Vorig jaar stikte ik snel een kussen, dit jaar iets anders graag.

Ik zette de 10 leukste ideetjes op een rij en laat jullie binnen twee weken weten wat het geworden is:

En Kobe, wat vind jij leuk?
En wat vinden jullie het leukste cadeautje?
Of hebben jullie zelf nog andere originele ideetjes?
xxx
Mamatje

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  mieke
  juni 15, 2014 at 11:54 am

  Ik vind de vlaggenlijn en de appelonderzetters wel heel leuk om af te geven. Mijn originele tip: ik heb de juffen 1l zelfgemaakt ijs gegeven in hun lievelingssmaak. Belangrijk is wel dat er een diepvriezer op school aanwezig is ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Annick @ MinnieMie
  juni 15, 2014 at 12:39 pm

  Dat zijn allemaal schitterende ideeën eigenlijk! Deze moet ik onthouden tegen dat het tijd wordt voor Eloise om afscheid te nemen van haar crèche-juffen… ( die kaarsenhouders met washi vind ik trouwens kei mooi)

  • Reply
   Leuke Wereld
   juni 15, 2014 at 4:01 pm

   Geniet nog van de crèche tijd Annick, want daarna is het echt ‘loslaten’! x

 • Reply
  Stan nel
  juni 15, 2014 at 12:47 pm

  Ik heb de Celeste uit ‘Mijn tas’ gemaakt voor de juf! Maar een anders leuk cadeau is een verjaardagsstoelhoes. Een hoes in de vorm van een grote kroon die je over de achterkant van de stoel trekt…

 • Reply
  Juffra Toertjes
  juni 15, 2014 at 2:05 pm

  Ik wilde voor alle juffen een clutch naaien …en die uiteraard ook nog vullen!
  Maar nu mijn naaimachine vreemd doet, weet ik niet of dat nog haalbaar is…..dus, alle ideetjes zijn welkom!

 • Reply
  Marina
  juni 15, 2014 at 3:06 pm

  Heel tof die ideetje, hoe meer hoe leuker, zelf dacht ik aan zelfgemaakte confituur met zelfgemaakt broodmandje,Bij de jongste hebben we de juf van de derde kleuterklas een verwenbeurt gegeven door alle kleuters, voetbadje, massage en wij als ouders hadden in het klasje een verwenontbijt voor juf en kleuters, en overal vaasjes met bloemen uit de tuin :). Al denk ik stiekem dat de juf er niet echt relax van werd ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Miss Milla at Home
  juni 15, 2014 at 5:08 pm

  Wat een toffe ideetjes! Nummers 1,4 en 9 zijn mijn favorieten.

 • Reply
  Ik maak het zelf nu
  juni 15, 2014 at 5:12 pm

  Ik heb orde met een rits en een papierenzakdoekenzakje gemaakt voor de juffen van mijn zoon dit jaar.Gevuld met deo,lippenbalsem en tic-tac zijn ze volgens ons een leuk cadeau om te krijgen. ๐Ÿ˜‰ Uit jou lijst vind ik de agenda en het ritstasje leuk en de theelichtjes met tape beplakt!Het wordt nog moeilijk om uit te kiezen!!!

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  juni 15, 2014 at 6:34 pm

  Leuke ideetjes! Voor wie weinig tijd heeft: zelfgemaakte broches. De uitleg staat op mijn blog (juni 2013).

 • Reply
  128
  juni 15, 2014 at 6:44 pm

  Ik heb vorig jaar een emmertje met schupje, werkhandschoenen en “vergeet me nietjes” kado gedaan. Alles in doorschijnende folie met een foto van de bengel en de tekst “bedankt om me te laten groeien. Dit jaar ga ik voor een appelzakje, want Tokke heeft als symbool de appel in de klas. Al vind ik die appel onderzetters ook wel super!

 • Reply
  Saskia SSeWS
  juni 15, 2014 at 7:05 pm

  1 – 2 3 – 5 – 8 – 9 oei, oei, dit zijn één voor één supertoffe ideetjes!

 • Reply
  heidi
  juni 15, 2014 at 9:02 pm

  heb er van geprofiteerd om een pinterestbord aan te maken met “jiuffencadeautjes” ๐Ÿ™‚ dankjewel!

  vorige jaren heb ik al zelfgebakken wafeltjes, een genaaide short en een clutch gevuld met vanalles gegeven. denk dat de clutch het beste gescoord heeft. die gebruikt ze elke dag ๐Ÿ™‚
  dit jaar krijgen de beide juffen een “paulien” uit mijn tas, aangepast aan hun persoonlijk smaak natuurlijk qua stof

 • Reply
  Woohoo
  juni 16, 2014 at 11:51 am

  Mijn dochter start in september in de kleuterschool, dus ik moet nog iets verzinnen voor de crèche… Daar willen ze liever iets voor iedereen en geen individueel cadeautje.
  Voor de juffen vind ik al jouw voorstellen leuk, echt waar! Misschien zou ik ook eerder iets kiezen dat ze effectief in de klas kunnen gebruiken / ophangen.
  Groetjes!

 • Reply
  Resaarcle
  augustus 22, 2015 at 12:51 pm

  De zelfgemaakte labeltjes zijn prachtig! Ik ben er helemaal door ontroerd. Ik geef zelf les aan volwassenen en ik zou het heerlijk vinden als mijn cursisten met dat gevoel naar huis keren na de.cursus.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.