0
Uncategorized

Tweedehandsliefde

Dat mijn liefde voor tweedehands en vintage groot is, wisten jullie al. Maar van deze initiatieven word ik instant happy: Lou Vintage is een platform op Facebook waar tweedehandskleding kan worden gekocht en verkocht. Keitof! Eerder kocht ik er zelf al eens een kleedje en een hemdje, twee miskoopjes van iemand anders maar waar ik zelf superblij mee ben :-).

Vanaf vandaag tot en met 12/10 kunnen jullie bieden op mijn miskoopjes of kledingstukken die te groot geworden zijn, maar ik ben er zeker van dat iemand anders er heel blij mee kan zijn. Ik heb plaats gemaakt in mijn kast voor nieuwe spulletjes!

Een greep uit mijn aanbod:
Bieden kan hier. You go girls!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Vietje
  oktober 14, 2013 at 11:00 am

  ik zie dat de blauwe pull niet weg is… (ik ga daar geen lid meer van worden van het fb groepje wegens slechte ervaring…) welke maat is dat? grts Vietje!

  • Reply
   Leuke Wereld
   oktober 14, 2013 at 11:12 am

   Hey, die heb ik inderdaad nog! Geïnteresseerd? Dan hou ik hem voor jou. Stuur mij anders een mailtje met je gegevens: lobkegielkens@me.com

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.