0
Uncategorized

En toen gingen moeder en dochter voor het eerst samen shoppen

Lieve Frauke,

Dit is iets wat ik later nog heeeeeeeel veel met je wil gaan doen: shopping! En dan vooral in de solden, want ik heb op deze (bijna) laatste soldendag wel heel veel koopjes gedaan en vooral heel veel leuke winkeltjes ontdekt 🙂 en heel veel mooie schoenen gekocht ;-).

Als ik ooit eens ga leren naaien en kleedjes voor je ga maken, moet ik zeker nog eens binnenspringen bij conceptwinkel Passi Passé in Sint-Niklaas, het walhalla voor vintage addicts. Je wordt gewoon helemaal wild van de stofjes, kleertjes en hebbedingen die je daar ziet liggen.

Moeders en dochters zetten hun tocht voort naar Waasland Shopping Center.
OMG, nooit gedacht dat ik in één winkel vier paar schoenen ging kopen, maar ik heb het verdiend volgens mijn Lief ;-).

Trouwens, Waasland is een echte aanrader voor jonge mama’s met baby’s. Je vindt er o.a. een keigezellig hoekje voor borstvoedende mama’s.

En jij Frauke, jij hebt net als mama genoten van onze eerste shopping date 😉


You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Lorecreatief
    augustus 6, 2012 at 9:08 pm

    Amai, 4 paar schoenen in 1 keer! Ferm 😉
    En dat lijken mij allemaal heel erg leuke stofjes!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.