0

Mijn boeken

Hier vind je een overzicht van de boeken die ik schreef:

HET LEUKE MAMABOEK:

Het Leuke Mamaboek is een uitgave van Stichting Kunstboek, is gedrukt in België en telt 127 leuke pagina’s boordevol tips & tricks voor zwangere mama’s, pas bevallen moederkes of mama’s met al meerdere kinderen. In het eerste hoofdstuk lees je alles wat je moet weten over zwanger zijn met tips over niet onbelangrijk paperwork, hoe je je babyuitzet goedkoop houdt, waar je hippe namen vindt en hoe je succesvol start met borstvoeding. In het tweede hoofdstuk kan je je creatieve uitspattingen de vrije loop laten met een aantal toffe zelfmaakprojectjes van zelf doopsuikerzakjes maken, het eerste verjaardagsfeestje organiseren tot zelf originele babycadeautjes maken. In het derde hoofdstuk kom je alles te weten over de online wereld met links naar leuke webshops, hoe je jezelf waagt aan Pinterest & co en welke apps niet mogen ontbreken voor moeder en kind. In het laatste hoofdstuk leg ik jullie uit hoe jullie meer tijd krijgen door een aantal tips toe te passen hoe je bijvoorbeeld je huishouden runt in combinatie met een drukke job, hoe je meer tijd voor je lief maakt en meer quality time krijgt met je gezin.

HET LEUKE VAKANTIEBOEK:

Prijs: 19,95€
128 pagina’s
Een vakantietip voor elke dag van de vakantie
Foto’s: Els Bauwelinck en Mieke Dalle
Vormgeving: Minopapersweets
Met tips van Hilde@HomeLiesellove & Emmaenmona

Het Leuke Vakantieboek. Anti-verveeltips voor elke dag

Een eindeloze zomervakantie. Geen school. Onvoorspelbaar weer. Vrienden, familie en speelkameraadjes op reis. De sportclub gesloten. Er zijn duizend en één momenten waarop verveling op de loer ligt, klaar om van jouw bloedjes van kindjes in no time onhandelbare monstertjes te maken. ‘Ik verveel me!’ is voor vele mama’s en papa’s het meest gevreesde zinnetjes van de vakantie én een ferme domper op de eigen vakantievreugde. Maar hoe houd je kinderen op creatieve manier bezig zonder ze gemakshalve voor de spelconsole of televisie te parkeren? Geen nood, Het Leuke Vakantieboek verbant de verveling! Lobke Gielkens, journaliste, creatieve blogster en leuke mama van twee, reikt ons inspirerende anti-verveel activiteiten voor elke dag van de vakantie. Originele, creatieve, low budget, binnen- en buitenspeelactiviteiten voor jongens en meisjes van 2 tot 99. Avontuurlijke schattenjachten, tuinsafari’s, deco- en knutselideetjes, fantasierijke fotoshoots, brain games, sportieve uitdagingen,… die kinderen in hun eentje kunnen doen, of teamwork, waarbij je als ouder met plezier een handje zal toesteken. Het Leuke Vakantieboek is een must-have voor de vakantie en garandeert zalige momenten van rust in tijden van verveling. 

Veel vakantievreugde, zalige gezinsweekends of funny feestjes … Het hele jaar door zijn er tal van momenten waarop je samen met je kinderen kan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft, met de tablet of televisie ver uit de buurt. In dit kalenderboek met meer dan 100 gratis of betaalbare uittips krijg je heel wat inspiratie om de leukste plekjes van België (en Nederland) te ontdekken en pluk je er doorheen het hele jaar leuke, duurzame en goedkope DIY-tips for kids uit voor elke gelegenheid.
In Happy Kids! verzamelde ik massa’s originele en goedkope ideetjes om het hele jaar door creatief aan de slag of op stap te gaan samen met je kinderen. Een handige en vrolijke doe-gids waar niet alleen kinderen maar ook hun mama’s en papa’s gelukkig van worden!

Naai-, kook-, knutsel-, fotografie- en andere zelfmaakblogs zijn niet meer weg te denken uit het internetlandschap. En bloggen over je hobby of passie is helemaal niet zo moeilijk. Iedereen kan het leren en hoe langer je het doet, hoe makkelijker het wordt. Bovendien worden blogs ook steeds serieuzer genomen en zijn ze voor vele lezers een dagelijkse en onuitputtelijke bron van inspiratie.

Maar hoe start je zo’n zelfmaakblog? Welk platform kies je? Hoe maak je jezelf en je bezigheid boeiend voor lezers? Hoe voeg je foto’s en video’s toe? Hoe maak je een aantrekkelijke lay-out?
Wat zijn tags? Hoe vaak moet je updaten? Hoe krijg je meer volgers? Kan je een centje bijverdienen met je blog? Welke apps kunnen je helpen bij het bloggen? Hoe maak je online vrienden, gelijkgestemden waarmee je ook in real life een koffie kan gaan drinken?

5 Comments

 • Reply
  Marguillier Rita
  april 9, 2015 at 11:09 am

  Graag meer info over het Leuke Vakantieboek

 • Reply
  Deirdre De Cock
  mei 30, 2015 at 7:41 pm

  Ik zou heel graag een gesigneerde versie krijgen van Het Vakantieboek!!! 🙂

 • Reply
  Van Den Bossche
  juni 14, 2015 at 9:34 am

  Ik zou graag een gesigneerde versie ontvangen van het vakantie boek.

  Groetjes

 • Reply
  Happy Kids: Lobke verzamelde honderden tips voor blije kinderen - Steps
  maart 22, 2016 at 1:20 pm

  […] is eigenlijk het grote verschil met je vorige boek, Het Leuke Vakantieboek? Het grootste verschil is dat dit een kalenderboek is en dus bruikbaar doorheen het hele jaar. We […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.