0

Het leuke mamaboek

Het Leuke Mamaboek ligt al een tijdje in de boekenwinkels, maar is nog steeds verkrijgbaar! Wil je graag een gesigneerd exemplaar met een leuke boodschap om aan iemand cadeau te geven? Stuur dan een mailtje naar info@leukewereld.be en ik zorg ervoor dat Het Leuke Mamaboek gesigneerd en/of gepersonaliseerd in je brievenbus valt.

Ik krijg vaak de vraag waar het boek nog te koop is? In De Standaard Boekhandel kan je het nog steeds bestellen of bij Bol.com vind je Het Leuke Mamaboek ook! Wie daar vandaag voor 23:00u bestelt, heeft het morgen in huis :-).

Leuke Mamaboek_Coverpsd

Het Leuke Mamaboek is een uitgave van Stichting Kunstboek, is gedrukt in België en telt 127 leuke pagina’s boordevol tips & tricks voor zwangere mama’s, pas bevallen moederkes of mama’s met al meerdere kinderen. In het eerste hoofdstuk lees je alles wat je moet weten over zwanger zijn met tips over niet onbelangrijk paperwork, hoe je je babyuitzet goedkoop houdt, waar je hippe namen vindt en hoe je succesvol start met borstvoeding. In het tweede hoofdstuk kan je je creatieve uitspattingen de vrije loop laten met een aantal toffe zelfmaakprojectjes van zelf doopsuikerzakjes maken, het eerste verjaardagsfeestje organiseren tot zelf originele babycadeautjes maken. In het derde hoofdstuk kom je alles te weten over de online wereld met links naar leuke webshops, hoe je jezelf waagt aan Pinterest & co en welke apps niet mogen ontbreken voor moeder en kind. In het laatste hoofdstuk leg ik jullie uit hoe jullie meer tijd krijgen door een aantal tips toe te passen hoe je bijvoorbeeld je huishouden runt in combinatie met een drukke job, hoe je meer tijd voor je lief maakt en meer quality time krijgt met je gezin.

patroon alijn kleedje baby
Het patroontje van het kleedje uit het Leuke Mamaboek kunnen jullie hier downloaden.

TIP: Hier lees je de 20 leukste reacties op Het Leuke Mamaboek

Hieronder enkele pagina’s:

het leuke mamaboek1

hetleukemamaboek2

hetleukemamaboek3

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.