0
Zelfgemaakt

Mama me-time workshop: weef je eigen unieke wall hanging

Weet je wat ik zo geweldig vind aan mijn blog? Dat ik zo’n toffe madammen ontmoet in het echt waar ik dan ook nog eens iets leuks mee kan bekokstoven zoals deze leuke mama me-time workshop wall hanging weven: speciaal voor jullie!!!!!

Leer tijdens deze unieke workshop de basistechnieken weven en maak je eigen unieke wall hanging met deze leuke en inspirerende workshop. Weven is een leuke manier om alle tijd even stil te zetten en met je handen iets moois te creëren of gewoon om een gezellige tijd met je vriendinnen door te brengen 🙂

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met wol, lontwol en stofrepen.
Je zal de basis weefsteek, de soumaksteek en het maken van franjes onder de knie krijgen. Je leert hoe je structuur en afwisseling brengt om je eigen, unieke wall hanging af te werken.

Alle gereedschappen, garens en wol zijn ter jouwer beschikking om te gebruiken tijdens de workshop. Een kleine basiskit met weefraam en weefnaalden zijn inclusief om mee te nemen, zodat je thuis nog meer mooie werkjes kan weven.

Deze workshop bestaat uit:

– Een demonstratie van alle basistechnieken

– Een hands-on workshop met persoonlijke begeleiding

– Een kleine basiskit met weefgetouw en weefnaalden ter waarde van € 30

– Een houten staafje om je wandtapijtje af te werken

– Wol en garen gratis ter beschikking tijdens de workshop

Na afloop ontvang je per mail een PDF van het instructieboek voor beginners zodat je een overzicht van de technieken steeds bij de hand kan houden.

Heb je zoiets van: JA IK WIL MEEDOEN! SCHRIJF JE DAN SNEL IN VIA DEZE LINK EN WIE WEET ZIJN WE BINNENKORT SAMEN AAN HET WEVEN:

WORKSHOP WEVEN JEMAMUSE X LEUKE WERELD

zaterdag 5 mei 13u30 – 17u30

De Noen, Leermarkt 24, Mechelen.

deelnameprijs €65 of €55 met code LEUKEWERELD

Hopelijk tot dan?

Deze UNIEKE workshop organiseer ik samen met Anneke van Loon, de bezielster van ‘Jemamuse’

Jemamuse is de creatieve uitlaatklep van Anneke Van Loon. Het is een woordspeling op je m’amuse – ik amuseer me -Dat amuseren uit zich in een kleine collectie van handgemaakte accessoires en home decoratie. Eind 2014 startte ze met de webshop jemamuse.be en daarop biedt ze naast haar eigen collectie ook een zorgvuldig samengesteld assortiment van basisbenodigdheden aan om zelf aan de slag te kunnen gaan met weven. Sinds begin 2016 startte ze met het geven van workshops weven en macramé. Op die manier wil ze haar passie en kennis doorgeven aan iedereen die graag iets nieuws wil leren op een toffe manier.

 

 

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kim
  februari 26, 2018 at 9:12 am

  Oh crap! Ik heb al iets gepland op 5 mei! Komt er nog een tweede datum voor deze workshop?

 • Reply
  Liza
  december 30, 2018 at 8:04 pm

  Wordt deze workshop nog eens over gedaan in 2019?
  Misschien schrijf ik mij dan wel in! 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.