0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Waarom je naar de volgende show van Kapitein Winokio moet gaan kijken

Een zondag om nooit meer te vergeten was het vandaag! Want terwijl papa de badkamer verder aan het verbouwen was, mocht ik met de kindjes naar ABC, Zing maar mee van Kapitein Winokio in het Capitole in Gent, een echte theaterzaal! Toen ik die verrassing aankondigde vorige week, konden Kobe en Frauke niet meer wachten om naar Gent te vertrekken! Jaja, ze zijn allebei grooooooooote fan en zingen al veel van zijn liedjes ondertussen luidkeels mee! Hoe kan het ook anders?

En dit concert was meer dan zomaar een concert van hem waar we al een paar keer naartoe geweest zijn. Zoals elke Kampioen moesten ook Kapitein Winokio en zijn muziekmatrozen op de zeevaartschool het alfabet onder de knie krijgen. Ze schreven logboeken vol met woorden die echte zeebonken moeten kennen: Albatrosgooien, Bakboordbrood, Chronischediami, Dekdweilen, Eksteroog, Fermewind,…Visfilet, Weerhaken, Yogamatroos en Zeeziekzonderzorgen! Heel herkenbaar voor onze flinke man in het eerste leerjaar die volop alle letters van het alfabet aan het leren is!

De verrassing werd nog groter toen ik hen verklapte dat we na de show backstage mochten gaan bij de Kapitein voor een heuse meet and greet! Die pretoogjes en stralende glimlach vergeet ik nooit meer.
“Ik moest heel hard lachen met je mopjes over papa die veel protjes laat in bad,” vertelde Kobe tegen de Kapitein himself. Heerlijk toch zo’n kinderen zonder blad voor de mond?

Zin om de Kapitein en Mevrouw De Poes ook eens aan het werk te zien? Dan hebben wij een megatip van jewelste voor jullie, want Kapitein Winokio speelt nog op 5 maart in Kursaal Oostende. Combineer jullie concertbezoek met een dagje uit naar zee en je hebt gegarandeerd een superleuke dag!
Alle info vind je op Superleuk.be!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    lielebeesje
    januari 16, 2017 at 7:52 am

    Tof! Wij gaan komende zondag en Thias en ons nichtje zitten ook in het eerste leerjaar, dat wordt genieten!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.