0
EROPUIT Uncategorized

Op de boerderij

In de vakantie genieten wij van het andere levensritme, het ritme waarop niets moet en alles mag en daar horen onverwachte uitjes ook bij!
“Gaan we een ijsje eten mama?” vroeg Kobe vanmiddag! Dat vonden wij een goed idee en we besloten om een bezoekje te brengen aan een boerderij in de buurt waar ze sinds kort ook zelfgemaakt hoeve-ijs verkopen.

We werden hartelijk ontvangen door Lotte & Marc, twee supersympathieke mensen die al lange tijd een boerderij met melkkoeien hebben en sinds het begin van deze zomervakantie ook overheerlijk zelfgemaakt hoeve-ijs aanbieden! 
Maar wat waren Kobe en Frauke verrast toen boer Marc hen meenam naar de koeienstallen waar het vol zat met pasgeboren kalfjes! Onze kindjes voelden zich al helemaal thuis op de boerderij, knuffelden en aaiden de kalfjes, heerlijk om te zien! “Mogen wij zo’n kalfje mee naar huis nemen mama?” vroeg Frauke…schattiger dan schattig! Een beetje verder mocht Kobe een oude tractor besturen met zicht op een wei vol melkkoeien! “Hier komt pap vandaan!”

Vandaag hebben we ons echt laten verrassen door de simpelheid en de puurheid van het leven, meer moet dat niet zijn! Hier komen we zeker nog terug voor een ijsje of aaitje van de koe.

Weer een bewijs dat een leuk uitje niet ver hoeft te zijn of niet veel geld hoeft te kosten!

Ook zin om een ijsje te eten bij Lotte en Marc?
Je vindt Lotte’s Hoeveijs aan de Achterheide 13 in Liezele (Puurs), ideaal om te combineren met een fietstochtje.
Je kan er ook ijs bestellen per liter of per 5 liter voor een feestje.

Jullie nog leuke tips in onze buurt? 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kim (Groene Pumps)
    augustus 12, 2015 at 7:55 am

    Oh wat leuk! Wij hebben hier ook best wat boerderijen in de buurt, je brengt me op ideeën. Of ze zo onverschrokken gaat zijn om een kalfje te aaien weet ik niet, maar het zal zeker weer tot wilde verhalen leiden ter vervanging van haar klassieke “paardje… kaka (ge)daan… i(n) de ka(r)” 😀

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.