0
Uncategorized Zelfgemaakt

DIY: koesterdoos

Verzamelwoede, kennen jullie dat?
Al heel mijn leven heb ik er last van!
Maar sinds ik kinderen heb, wil ik echt ALLES bijhouden!
In plaats van een saaie kartonnen schoenendoos, is het veel leuker om een vrolijk gepersonaliseerde koesterdoos te maken. Leuk om af en toe eens stil te staan bij de dingen en er al je leuke spulletjes zoals je zwangerschapstest, zwangerschapsboekje, eerste mutsje en babypakje, de eerste sokjes, het geboortekaartje, de verjaardagskroon, de doopsuiker en de foto’s erin bij te houden.
Hoe je zo’n koesterdoos zelf maakt, leg ik jullie uit in mijn boek.
x
Lobke

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Mammalien
  februari 18, 2014 at 8:51 am

  Mooi, zo’n doos. Heb ik ook (alleen dan lelijke kant-en-klare, niet zo mooi als die van jou). Behangetje is ook schitterend trouwens!

 • Reply
  billiepop
  februari 19, 2014 at 9:31 am

  Herkenbaar, dat alles willen bijhouden sinds die koter er is.
  Had schrik dat een doos te klein zou zijn dus ik ben voor de Koesterkoffer gegaan :).
  Leuke blog!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.