0
FIT MAMA

Van moe(der) naar fitter: schrijf je nu in voor mijn 21-daagse Insta-Training

“Lobke, hoe komt het toch dat jij zoveel energie hebt altijd?”

Twee jaar na de geboorte van mijn derde kindje heb ik enkele drastische keuzes gemaakt, massa’s cursussen en coachings gevolgd, persoonlijke ontwikkelingsboeken gelezen, mij verdiept in gezond(er) eten, beginnen en blijven sporten en kleine dingen veranderd om van mijn moe(der)lijf-en hoofd weer fitter lijf en hoofd te maken. Alles wat ik heb geleerd, heb ik nu verzameld in een 21-daagse insta-training waarin ik jou 100% wil inspireren met alle kleine veranderingen die ik heb doorgemaakt. Zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Gedurende 21 dagen deel ik elke dag een tip, challenge of lesje om jou weer meer energie te geven en het fitter lijf en hoofd te bezorgen waar jij altijd al van droomde!

“IK GEEF JE EINDELIJK WAT JE ALTIJD AL HAD!”

Droom jij van een fitter moederlijf-en hoofd zonder daarvoor plots 5 keer per week te moeten gaan trainen en alles om te gooien? Dan is deze 21 daagse insta-training iets voor jou! Omdat jij waarschijnlijk heel veel uren zit te scrollen op de Gram heb ik ervoor gekozen om deze cursus te organiseren via Instagram, in plaats van je te ergeren en doelloos rond te scrollen, krijg je van mij elke dag een gezonde tip, opdracht of inzicht! En ik heb ervoor gekozen om dit gedurende 21 dagen te doen omdat het zo lang duurt om nieuwe gewoontes aan te kweken.

Dit Instagramaccount is een afgesloten account waar enkel jij toegang tot krijgt na aankoop van een ticket via de webshop hier.

Vanaf 1 september krijg je dan elke dag een een inspirerende tip, oefening of challenge die je helpt om weer een fittere mama te worden. Elke dag een mini-momentje voor jezelf met grootse gevolgen: meer energie en meer tijd voor jezelf! Elke dag gaan we samen aan de slag om van jou weer een optimistische mama te maken boordevol energie en levenslust! En hoe meer zielen hoe meer vreugd want we maken er een fijne community van omdat je kan reageren op de posts en stories en vragen kan stellen. Hoe leuk is dat?

​Het enige wat je nodig hebt is een Instagram-account én heel veel goesting om mee te doen! Aan het einde van de cursus verzamel ik alles nog even in een e-book waar jij nog extra dingen bij kan noteren zodat je alles mooi kan bijhouden. Dit wil je toch niet missen? 

​HOE WERKT DAT DAN LOBKE? 

Awel, het enige wat je moet doen is je inschrijven voor 1/09/2021. Dan gaan we van start met een 21-daagse laagdrempelige training met grote veranderingen. Ingeschreven? Dan krijg je van mij een mailtje voor 31/08/2021 met alle instructies en dan gaan we samen van start. Ready? Go! Vergeet bij je inschrijving wel niet om je Instagramnaam mee te delen want anders weet ik misschien niet wie je bent.​

SCHRIJF JE HIER IN

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.