0
KINDERKOST Lunchboxtips

Schrijf je nu in voor mijn online cursus ‘De leukste lunchbox maak je zo’

Op zoek naar tal van creatieve ideeën om de dagelijkse lunch van je kroost in een vers jasje te steken?
Dan is deze easypeasy gezonde Instagram-workshop helemaal iets voor jou!

Wil jij eindelijk

  • je kinderen een gezonde lunchbox mee kunnen geven naar school?
  • creatieve tips krijgen om van elke lunchbox een feest te maken?
  • weten hoe je in geen tijd een gezonde lunch klaarmaakt?
  • een lunchbox kunnen klaarmaken zonder saaie boterhammen maar met gezonde alternatieven?

In deze Instagram-cursus neem ik je gedurende een week mee in mijn keuken! Ik leer jou hoe je in geen tijd tal van lekkere en inspirerende ideetjes. Ik ga samen met jou aan de hand van een leuke bentobox aan de slag om voor jouw kind een gezonde lunchbox klaar te maken. Tijdens de Instagram-cursus krijg je massa’s tips & tricks om heel snel de overgang te maken van je oldschool brooddoos met boterhammen en charcuterie naar een healthy lunchbox boordevol gezonde alternatieven die je mits een goede voorbereiding in geen tijd klaarstoomt. Samen ga je aan de slag en leer je een aantal gemakkelijke broodvervangers te maken én je krijgt na afloop een handig e-book in je mailbox zodat je zelf verder kan experimenteren.

Het enige wat je nodig hebt is een Instagram-account en gezonde goesting om mee aan de slag te gaan!

Hoe werkt het?

Schrijf je hier in voor 11 april 2021. Maandag 12 april start de cursus en gedurende 7 dagen gaan we samen aan de slag. Achteraf heb je nog een maand toegang tot het Instagram-account zodat je zelf thuis kan verder experimenteren. Je krijgt toegang tot het beschermde Instagram-profiel vanaf 12 april 2021 en dan gaan we samen aan de slag! Het enige wat je moet doen is in het opmerkingenveld bij inschrijving je Instagram-naam doorgeven zodat ik je kan toevoegen.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.